PONOVNO SE OGLAŠAM
POZDRAV
Zanima me,ali je možno da Primož vsa neprimerna besedila odstrani? Za vse, ki ste brale, veste da mislim na odziv hčerke na temo moj mali sinko.Nikakor nočem več hčerke spodbujati k sodelovanju, žal mi je edino, ker sem za Skorpion napisala sestavek in upala, da se mi odzove.
Pa vseeno hvala tudi vsem ostalim, ki ste mi napisale dale spodbude
s svojimi zgodbami oz. besedami. Veliko mi pomeni. Žalujem namreč zgolj s pomočjo vas in z vami. Sogovornikov med prijatelji na to temo nimam.
In paše mi tako, saj se mi zdi, da me edino ve RESNIČNO RAZUMETE!
Vaša mami
Hojla MAMI!
Veš, včeraj sem odšla domov nekje ob 15.30 – 16.00! Forum prebiram večinoma v službi, …ker mi doma čas zelo zelo zapolnita moja dva fakina!
:-))
Se opravičujem in žal mi je, da sestavek nisem mogla prebrati…sem ga včeraj čakala vse dotlej, dokler nisem ugasnila računalnika…Danes zjutraj pa mi je bilo takoj jasno, da je posredoval Primož…
Torej tukaj sem, našle sva se… Z veseljem bi ti napisala mail, pa je službeni…..imaš ti mogoče man prepoznavnega?
LP
K.
POZDRAVLJENA,
žal sva v istem “zosu”, le da jaz doma sploh nimam računalnika. Pa bova že, nič zato. Koliko pa maš stara svoja fakina?
zelo veliko mi je pomenil tvoj sestavek, ki si mi ga namenila.oprosti, ampak prej nisem zasledovala-kako si se pa ti znašla na tem forumu?
Jaz sem že tako rabila veliko veliko energije(upam, da razumeš,beri:mirne roke in ustaviti solze), da sem sploh lahko napisala sestavek, namenjen mojemu Nacetu(ne morem dojeti, da lahko sploh s kom govorim o njem poimensko, za vse okoli mene je bil le “še en otrok”, nekateri komaj vedo, da je bil fantek. meni pa je toplo pri srcu, ko lahko napišem njegovo polno ime(glasno sem ga spregovorila po moje zgolj 2-3 krat)
Povem sicer tudi takim, ki mi niso ravno blizu za izgubo-saj se mi kar zdi, da MORAM, da se ga vsaj tako lahko glasno spominjam in imam občutek, kot da bi ga drugače tajila. Vendar tu navadno beseda obstane.
Tudi z najbližjimi se mi zdi, da se kar izogibajo tej debati. In jo enostavno ne načenjam.
Veš, draga Skorpion, bil je tako lep dojenček.Tako spokojen, še topel mi je ležal v naročju. Nič ga ni izdajalo, da ima DS, le jeziček mu je malo visel iz ust (pravijo, da je to značolno za njih). moja dva fantka, ki ju imam, sta bila spočeta s pomočjo epruvete, ni in ni šlo drugače. Nace pa je bil eno veliko presenečenje inpravo darilo od Boga, nepričakovan. kot da je prišel le zato, da mi pokaže, da lahko zanosim, da me tako prijetno preseneti, da postane del načrtov za prihodnost, da mi življenje postavi na glavo (seveda pozitivno mišljeno), da v meni zopet prebudi tisti tako poseben, topel občutek ob pogledu na trebušček……Ja, prepričana sem, da je prišel z namenom. iščem razloge in veliko jih že imam, ki me vodijo do tega, zakaj je prišel. Ampak ne morem pa si priti do tega, zakaj neki mi je moral biti vzet, celo na tako nemoralen način, da mu je lastna mati podpisala smrtno obsodbo?Vem, da sploh nisem edina in da so v živlenju še hujše stvari(slaba tolažba???) in nikakor nisem človek, ki bi se pomiloval.
a edino tukaj in s tabo (in vsemi sotrpinkami) lahko izlijem svojo dušo.
LEP POZDRAVČEK
Moja dva fakina :-)) Aljaž rojen julija 1998, Andraž rojen marec 2003.
Pa tvoja dva? eni moja dva vzameta toliko energije….časa in mi obenem dajeta ZELO veliko in za nič na svetu ne menjam….tudi če zdaj včasih hodim po svetu neprespana!
Oprosti, mogoče si že pisala…od kje si…vsaj približno? Jaz sem iz MB oz. okolice….
Kako sem se znašla na tem forumu?! Hja…niti ne vem točno kdaj…morda takrat, ko je špelin@ doživela tisto grenko izkušnjo…tu in tam pa sem že prej pokukala sem gor. Takrat sem lahko napisala kakšni mami tolažilno besedo, ….velikokrat sem razmišljala o tem, kaj so vse te mamice dale skozi, …predvsem včasih, ko sem totalno neprespana in izmučena….pa zaidem sem….sem spet vsa polna energije…pozitivne, …ker sem vedno vesela, da imam doma zdrava otročka, …. obenem pa se mi “ponudi” prilika, da ponudim ramo kakšni mamici, ki jo je potrebna, ….in povem ti vesela sem, da jo lahko!
Nace, … prelepo ime,…in verjamem, da je bil lep dojenček. Naj ti povem, da je moj prvi sinko bil ves modrikast po porodu, …. spominjam pa se, da se je meni zdel najlepši in najboj je dišal. Tako je to za mamo…in ti si njegova mami….vedno boš….verjemi…. Verjamem v to, da male dušice spremljajo svojo družinico in…Nace ve zakaj si se tako odločila, ve da ga imaš neizmerno rada, … in ve, da se bosta nekoč spet srečala. Draga mami, upam da se zavedaš kako zelo si lahko ponosna nase…na to, da si se tako odločila, da si premogla toliko ljubezni (ker si svojemu fantku želela prihranit vso trpljenje), ker si premogla toliko moči, poguma in ker se trudiš, da premagaš svojo bolečino…Nace ti bo pri tem pomagal, ….opazuj okoli sebe, …vedno bo puščal kakšen znak, ….sprejmi ga….
Prišel je z namenom praviš, ….verjamem to, ….. ampak nekako poskušaj imeti pred seboj dejstvo, da si se tako odločila iz LJUBEZNI in ker si bila prepričana, da je tako najbolje. Nisi ti kriva….
Mami, zelo se trudi in izbiram besede, …. da te ne bi prizadela, … da ne bi kaj napisala tako, kot dejansko ne mislim…težko je preko računalnika….vendar se z VESELJEM trudim zate….verjemi mi!
Imaš kakšen privat mail?
LP
PS: Želim si, da bi lahko bila zraven tebe…
NA Se lahko vsaka od vaju registrira in tako imati svoj e-mail naslvo, ki je viden samo preko weba, pa lahko komunicirati.
LAhko pas eveda tolažbo iščemo in tolažimo tudi preko foruma.
Samo, čim se pojavi neokusnost, ker te teme so rpeveč občutljive, pošljite mi mail in bom veliko prej ukrepal.
Forum je žalovenjem namenjen in lahko žalujete, kajti nihče vam tega ne prepoveduje, tudi jaz pravim, stvari je treba vedno čimprej razčististi, naj ne ostaja v to v nas in se kopiči, dokler ne pride do točke, ko ne moremo več počistiti.
Primož
Sem ti že povedala, da te s tem podpisom nisem želela užaliti..ker se je men naredilo isto….hčerka mi je pred enim letom umrla..zato mi je nekaj govorilo naj se podpišem kot hčerka…….Kako bi se lahko norčevala iz tebe ko pa sem ti še dala delujoč nasvet pa kot sem že rekla mi je hčerka umrla pred eniim letom tko da……….najprej prever po pa komentirej….
UŽALJENA MAMI