Ponovno radio jod??
Pozdravljeni.Decembra sem prejel radiojod.Po tem času je počutje uredu,zdravil ne jemljem.Vendar analiza krvi ni vredu.Po začetnem stanju se zadeva slabša.Zanima me ali lahko ponovno pričakujem terapijo z radio jodom?Po kolikšnem času je to izvedljivo in ali to ne škoduje zdravju,ker tako nedolžno sigurno ni.
lep pozdrav
Lep pozdrav!
Meni je radiojod prijel šele po 5 mesecih – kar naenkrat en dan, do takrat pa nič – izvid ves čas isti.
M.
Jaz sem ga prejela marca 14. Kljub “garanciji” zdravnice, da bo zdravljenje brez posebnosti in posledic, sem imela hude komplikacije in težave, kar 6 različnih diagnoz v roku enega leta. So mi tudi “grozili” z drugo dozo …. . Zdaj se je kolikor-tolikor stanje umirilo. Se je pa zadeva malce zaobrnila in prehaja v hipo stanje, kljub dobremu počutju. Zdravil pa ne jem, ker jih ne prenašam ….
Ana07-scitnicni hormoni niso zdravilo, ker nic ne zdravijo. To so le hormoni, ki jih telo potrebuje nujmo za vse procese in brez njih ne mores ziveti.
Ce bos postala resnicno hipo, jih bos -prenasala ali ne, morala jemat sicer dobesedno ne bos mogla ziveti.
Forum je zaprt za komentiranje.