Ponovno o postopku IVF
Alibaba
Imaš verjetno 100% prav. Lahko je, da mi ni hotela povedati saj veš, da ženske to tajimo.
Za mene, da sem v postopku IVF. Vema samo jaz in mož zakaj, bi trobila naokoli in se drugi slatko smejali.
Kaj ni tako?
Joj, ko se spomnim kaj me še čaka se zgrozim, najbolj hudo mi je punkcija, ker po punkciji ne morem hoditi boli boli(GROZA).
Joj kaj sem že pretrpela ni samo IVF. ampak tudi operacije uhhhh.
Malo sem se razpisala pa vseeno hvala vam za sodelovanje. Prosim Jano naj mi piše, ker je želela me nekaj vprašati.
Vsem ženskim želim vso srečo v zdravju
L.P, Doroteja
Draga Doroteja!
Žal mi je ker je ta postopek IVF tako grozen zate. No jaz imam zgleda srečo in mi ni tako težko, punkcije sem se bala ko hudiča pa je bilo obakrat skoraj brez bolečin. Tudi injekcij me ni strah. Me pa zelo prizadene neuspeh. Ko dobim menstruacijo me psihično čisto rukne. Ta teden sem imela že 3 transfer (2 IVF in enkrat zamrznjencki) in sem že zdaj čisto zmešana od čakanja. Nič nisem šla na bolniško, ker bi doma še znorela.
Ali ste zadnjič gledale tisti par na Tedniku?
Tip jamra, da je groza, hoče še viderekorder in ne vem kaj še, a o trpljenju žene pa niti besede.
Lep pozdrav in veliko sreče v prihodnje
Petra
Draga Petra
Sem gledala tednik. Nikoli ga ne pozabim. Sem videla tista para, ki sta obupana. Čudno 19 krat pa nič.
Petra praviš, da si šla v službo samo, da o tem ne razmišljaš.
Prosim te potrpi doma, ker resnično moraš večinoma ležati RES!
Imam sestro, ki je na ginekološki kliniki in normalno, da vse ve in mi svetuje. Jaz sem bila dva krat na IVF. pa nič. No saj bo ni za obupati. Po punkciji se zelo slabo počutim, tako me boli, da je za umreti. Doma sem jokala in jokala in sem sem šla zdravniku po injekcijo, saj zdravila mi niso pomagali. Saj sem že omenila skoraj, da sem imela zamrznjenčkov samo tri, drugič pa dva.
Prvič sem dobila menstruacijo že tretji dan, ginekolg ni mogel verjeti. Drugič pa je bilo isto. Sedaj grem ponovno drži mi pesti in se bereva velja? A mi napišeš, če želiš s kom je narobe z tvojim partnerjem ali z tabo.
Z moje strani je mož ŠKODA!
Petra držim ti še sedaj in naprej pesti, da ti uspe in piši takoj, da se skupaj veseliva.
Bodi mi prav lepo pozdravljena pa oglasi se kaj
L.P, Doroteja
Lepe pozdravcke!
Se enkrat se oglasam. Na IVF sem bila v Lj., pred punkcijo sem sla k sestri po injekcijo Ketonala in potem sem dobila se tisto lokalno inekcijo (ki me je bolela se najbolj od vsega). Videla sem, da imajo sestre tudi tablete Ketonala in po moje ti jih dajo tudi nekaj za sabo domov ce te se potem hudo boli. Po moje je tudi malo psiha vazna.
No jaz sem danes 6. dan po transferju in vam sporocim ko bo kaj novega.
Glede problemov pa jih imam jaz, moz je tip top. Je pa moz ravno v soboto srecal nekega kolega s 4. mesece starim dojenckom in sta potem debatirala in se je izkazalo, da jima je ratlo z IVF, pri cemer je imel problem on. Jaz mislim, da je v takem primeru se vec upanja na uspeh.
Veliko srece in cim bolj pozabita na strah in prejsnje neuspehe!
LP Petra