Najdi forum

ponovno dieta

ta teden sem na “UKC Dieti “. Potem bi imela 14 dni premora.Nakar bi se spet odločila za kakšno dieto, da počasi zbijem te moje kilograme. Želela bi si tako dieto, da izgubiš po kilogram na teden, ker. če mi gre prepočasi, me hitro mine volja.
Visoka sem 175 cm , tehtam pa 80 kg.Zelo bi bila vesela kakšen diete, s tem, da sem veliko od doma in težko 2x na dan kuham posebej zase in za ostale čalane družine. Upam, da ne težim preveč.

Mojca,

Ta teden, ko boš imela 14 dni premora… obvezno prični z kakšnimi treningi, da se ti ne bi slučajno zgodilo, da začneš pridobivati težo nazaj… sicer pa ti tako v vsakem primeru koristi.

Diete zaenkrat ne bom pisal, ker sem že omenil da pripravljam skupinsko hujšanje v začetku Septembra in takrat bom tudi napisal diete. Seveda ne bom pisal za vsakega posebej novo dieto, ker to je preveč zamudno. Napisal bom tri različne, odvisno od telesne višine, pa še za moške malo drugačno in potem se začne… pa trening bo dopolnjeval dieto.

Malo bo torej še treba počakati.

LP,
Goran

Superca se že veselim. V skupini je bolj zabavno. Baj

Upam, da bo kakšna dieta tudi brezmesna. Če bo tako, se vam rada pridružim, drugače bom samo držala pesti.

Tina,

Če mi bo časovno zneslo bom poskusil napisati še eno brezmesno dieto.

LP,
Goran

To bi bilo super, ker tudi jaz že lep čas iščem brezmesno dieto.
Glede septemberskega hujšanja pa: ali bo to preko foruma ali Olimpike?

Anja,

Stvar še ni čisto razdelana, bo pa nekako tako… da boste tisti, ki želite hujšati… vpisali ime na posebno mailing listo na moji spletni strani. Ne vem še točno, ali bom naredil več mailing list…. npr. za brezmesno dieto in normalno dieto, itd.. in preko mailing liste bo vsak dobil po pošti sestavljen primeren jedilnik.

O vseh dodatnih vprašanjih, pa bomo potem diskutirali na forumu ali pa boste vprašanja pošiljali meni na email.

LP

Zdravo!

Zanima me če mailing lista že obstaja (da se čimprej prijavimo!!)

Hvala…….Branka

Branka,

Mailing lista na moji spletni strani že obstaja… vendar tista o kateri sem govoril še ne. Saj bo kmalu…

LP,
Goran

New Report

Close