Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija PONAVLJAJOČE VIROZE PRI DOJENČKU

PONAVLJAJOČE VIROZE PRI DOJENČKU

POzdravljeni!
Imam 9,5 mesečnega sinka. Že od decembra ima izcedek iz nosu in precej kašlja, predvsem ponoči. Pediatrinja v posvetovalnici je rekla, da so pljuča čista. Se mi zdi, da že več kot mesec dni ne spimo ponoči, ker ima zadelan nos ne more imeti dude, zato se joče in zbudi. Zgodi se tudi, da začne v spanju glasno jokat in ga moram zbudit, da neha. Navadno po tem ko kašlja, tudi zajoka. Precej se premetava po postelji, pa tudi dvakrat do trikrat ponoči še pije flaško. Nos mu redno čistim s fiziološko, vzglavje ima dvignjeno. Sedaj je izcedek iz nosa že zeleno rumene barve in je precej gost. Pri tej starosti še nima zobkov.
Lepo prosim za nasvet, če lahko pri nas v lekarni ali v Avstriji dobim kakšna zdravila katera bi mu pomagala. Iskrena hvala.

Pozdravljeni,
tovrstne motnje spadajo med kronične težave, zato vam svetujem, da se zdravljenja ne lotevate sami ali po pavšalnih nasvetih (kvazi)strokovnjakov, ampak poiščete pomoč zdravnika homeopata. Tovstna zdravila se vedno išče individualno, je precej zapleten postopek, otrok pa še zelo majhen, zato je izkušen strokovnjak najbolj primeren.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close