Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Bolezni prebavil (gastroenterologija) ponavljajoče se slabosti

ponavljajoče se slabosti

Pozdravljeni,

že 4 mesece se mi na cca 3 tedne pojavlja ena taka mučna slabost:

najprej tesnoben občutek v predelu žličke, potem črevesje “zaropota” in se začne driska. najprej jo spemlja oblivanje vročine, se zraven nenormalno znojim, počutim se izžeto, potem me začne mraziti, na koncu se včasih še izbruham, potem (opisano traja do 2 uri) sem samo blazno slabotna in utrujena, da bi kar spala. Zadnji dve slabosti sta se začeli enako, le da že zjutraj na tešče, prisotna je bila driska, tesnoben občutek, vročina, mrazenje, trajali pa sta po cel dan. Jesti na ta dneva nisem mogla nič, pila zgolj malo vode.

Stara sem 37 let, ne jemljem nobenih tablet (tudi kontracepcije ne), nobenih prehranskih dodatkov, pijem vodo s pipe, eno kavo zjutraj, jem pa normalno, tudi precej zelenjave in sadja (to vse domače).

me lahko kam napotite, kaj svetujete?

Hvala.

Spoštovani!

Če niste noseči, potem je potreben pregled pri zdravniku. Vzrok težavam bi bila lahko okužba s katero od bakterij ali virusov, lahko začetek KVČB, lahko žolčni kamni in še kaj. Vsekakor pojdite na pregled.

LP, Marija Š. Gašperšič

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

New Report

Close