Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ponavljajoče biokemične nosečnosti

ponavljajoče biokemične nosečnosti

Tudi jaz imam podobne probleme, bi se zjokala. Pri meni kao vse BP. Problem naj bi bila semena mojega dragega. Potem sem le prisla (sicer samoplacnisko) do preiskave kjer so mi odkril povisano st NK celic. Dobila prednosolon in sedaj v nove boje.

@polix1 mene ravno to skrbi ker pri biokemicnih nimas nobenega “dokaza” za splav razen ce imas za vsako krvni izvid. Tako sploh ne vem kdaj bi mi koncno pripadale preiskave, ki jih ne bi potrebovala placevat. Pa tudi zdi se mi da je to se tako neraziskano podrocje…

Joj kok sem dolgo cakala na to drugo crtico. Zdej pa vsakic ko jo zagledam me stisne, ker je izid do sedaj bil zal vedno BK… Ampak upam da bo prednisolon kaj pomagal…

Dana994, ali lahko poveš kaj več o tem pregledu za NK celice? Ali se to opravlja tudi pri nas?

Ojla jaz sem sla samoplacnisko na Adrialab. Je pa tko da je to sam NK v krvi, za bolj realne rezultate bi mogl testirat NK v maternici oz rodilih to pa se nisem slisala da bi v slo delali :/

preiskava k sm jo naredila pa je Limfociti T (T, Th, Tc), delež naravnih celic ubijalk in koncentracija le teh.

New Report

Close