Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Ponavljajoča vnetja mehurja

Ponavljajoča vnetja mehurja

Zadnje leto in pol se mi nonstop pojavljajo vnetja. To ni nekaj novega, se je dogajalo že prej ampak nikoli toliko časa strnjeno.

Opažam, da je to zelo povezano s stresom. Če se vznemirja takoj čutim mehur. Tudi če jem veliko sladkega, se mi poslabša. Predvsem pa če ne pijem dovolj. Spije, 2,5 litra osoljene vode dnevno in tako nekako zvozim.

Kaj menite, da bi lahko storila in kaj verjetno delam narobe.

Ja, pogoste me zebe v noge, takrta začnem migati in se malo popravi. Problem je, da včasih sploh ne čutim, da me zebe in se šele kasneje zavem.

Hvala za kakšnosto koli mnenje in nasvet.

Pozdravljeni,

Kot je videti, je mehur vaša šibka točka, organ, kjer najbolj odreagirate. Ko v organizmu zaradi različnih stresov pride do neravnovesja, telo pokaže, da ni v redu, pokaže, da se bori, ampak ne zmore dovolj dobro, nima dovolj moči, da bi ravnovesje ponovno vzpostavil. Zato pride do simptomov, pri vas so to simptomi in okužbe na sečilih, pri kom drugem morda drugje, tam, kjer je organizem šibek. Gre za kronično težavo, ki se je pa okrepila zadnje leto in pol, kot pravite, verjetno je za to poslabšanje bil kak razlog.

S homeopatijo okrepimo organizem in njegov obrambni sistem, da se bolj učinkovito spopada s pretresi, ki jih doživljamo vsakodnevno (tudi dehidracija in večji odkloni v prehrani na primer so za telo stres), in posledično se umirijo simptomi bolezni. Ob vašem opisu pride na misel nekaj zdravil, vendar bi bilo potrebno več informacij, da bi izbrali ustrezno. Zato vam kar priporočam obravnavo pri zdravniku homeopatu, ki bo upošteval vse vaše simptome in izbral ustrezno zdravljenje. Uspehi pri takih težavah so pogosto dobri.

Mojca Lombardo, dr. med., spec. druž. med., dipl. ECH *** e-naslov: [email protected]

New Report

Close