POMOZNA ROLKA ZA VOZICEK
Mi jo uporabljamo in je ful nora zadeva. V Baby centru povsod po Slo stane buggy okoli 11.000 SIT za Kiddy pa ne vem, najbrž nekoliko manj. Katerega potrebujete je odvisno od vozička, teoretično pašeta pa na vse, ali eden ali drug. Mi ga imamo na PegPerego Pliko. Lahko, ga čisto enostavno snameš dol, če ga ne rabiš, ali pa kar pripneš više na vozičku, tako da ne moti.
Vprašajte še v babycenter. Kiddy se namesti na os zadaj, buggy pa na stranski dve malo više. V kompletu pridejo štiri oprijemke (se opravičujem, nisem tehnični tip, pa sem vseeno uspela sama inštalirat zadevo) dve manjši in dve večji (za različne širine). Jaz sem bila zelo skeptična, ker je Pliko zložljiv in nisem razumela kam naj bi se to sploh instaliralo. Pa sem šla kar z vozičkom v trgovino in so mi prodajalke odprle škatlo ter pokazale kako is s čim.
Moje roke so mi hvaležne, saj je blo treba prej mojo skoraj 3 letno punčko večkrat zelo daleč nest, če sem se uštela v dolžini in času sprehoda in mi je zaspala v naročju…