Najdi forum

Ali so še kje dobri ljudje, ki bi pomagali materialno ali finančno upokojencu iz Ljubljane z 15 letno hčerko v najemniškem stanovanju z zelo majhno pokojnino že pod robom preživetja, da bi lahko vsaj normalno preživela skozi mesec?
Vsi, ki ste nama pripravljeni pomagati se oglasite preko maila: [email protected] ali pa preko telefona: 030-650-902

Lp, Peter in Barbara

Dragi “lumpi14”!

Danes grem malo bolj pozorno čez forum in sem našla kar nekaj stvari, ki so ostale odprte oz. ni bilo odziva s strani tudi drugih obiskovalcev foruma, jaz pa sem se tudi kar malo izgubila pri moderiranju, ker se mi je marsikaj dogajalo na privat fronti… Bom pa poskusila vsaj malo to zdaj popraviti!

Kako sta zdaj s hčerko? Upam, da se vama je v tem času vsaj na kakšen način obrnilo malo na bolje…!!! Bi pa brez razmisleka rekla najprej to, da se obrnita na za vaju krajevno pristojni CSD oz. center za socialno delo, saj vama ravno tam lahko najbolj pomagajo urejati težko situacijo. Znali vaju bodo tudi napotiti še naprej na pristojne službe oz. usposobljene za pomoč ljudem v situaciji, podobni vajini. Če želita, pa me lahko tudi pokličeta na Ozaro v Kranj, kjer delam kot socialna delavka. V ta namen pripenjam naš link.

http://www.ozara.org/

Joj, res imam zdaj slabo vest zaradi počasnosti pri odgovarjanju na sporočila, a sem tudi jaz samo človek, ki včasih zgubi tla pod nogami…

Držim pesti za vaju in se javita, če želita!

Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close