Najdi forum

pomoč v gospodinjstvu

javite mi se na meil [email protected] ssam zainteresovana za ciscenje

zanima me vaš oglas glede čišćenja,lahko me pokličete. 051 227 776

gggqq

zanimam se za čiščenje. Moj kontakt: [email protected]

L.p.

gggqq

tudi mene zanima 031/502-038
lp

POZDRAVLJENI
če potrebujete hitro in zanesljivo osebo
za čiščenje vašeg stanovanja oziroma
hiše v okolici kamnika, domžal,mengeša
me lepo prosim pokličite na tel
041 275 022
lp

zdravo…sem iz Trzina in bi vašim staršem rada pomagala, kajti z ljudmi in čiščenjem imam več let izkušenj… kontaktirajte me na 040722762…lp

Cenjene uporabnice,

Če v Celju z okolico katera potrebije varstvo otroka ali čiščenje stanovanja, naj me kontaktira na e-naslov:
[email protected]

Sem zanesljiva in čista ter dobra kuharica.

Pozdravljena,

Ta oglas za čiščenje mislim da je že star….če pa ne pa bom v veselje pomagala pri čiščenju in pospravljanju….sem brez službe…

Lp nataša

Če potrebujete kvalitetno čiščenje, likanje, pospravljanje, pranje.
Maribor z okolico
[email protected]
lp

Pozdravljeni,

sem resna kandidatka za opravljanje vseh del v gospodinjstvu, natančna, hitra ter predvsem odgovorna. Opravljam vsa gospodinjska dela, lahko opravim nakup namesto Vas, tudi z veseljem poskrbim za Vašega hišnega ljubljenčka…Imam priporočila in redne stranke, saj delo čiščenja in pomoči v gospodinjstvu opravljam dalj časa.
Imam lasten prevoz, stara sem 29 let, poročena. Območja na katerih lahko delam so Maribor z okolico, Ptuj, Slovenska Bistrica. Nimam ovir glede delovnega časa. Cena 6 eur na uro.
Za dodatne informacije prosim pišite na e-mail: [email protected]

Lep pozdrav

Pozdravljeni, tudi jaz iščem pomoč pri gosodinsjtvu, čiščenju, likanju, lahko kdaj kuhanju.
osebe u urejenim statusom odd….
prosim pustite kako sporočilo, če lahko
lp
M

Pozdravljeni , zanima me vas oglas , ali lahko dobim vaso stevilko za vec informacij ?

New Report

Close