pomoč – težave z novim avtomobilom
Zdravo,
nedavno sem kupila nov avtomobil, po enem tednu sem ugotovila nekaj pomanjkljivosti, pokrov motorja je mal zamaknjen, desna vrata zadaj so malenkost zamaknjena, predal pri sopotniku se ne zapira do konca, nekaj pikic nepobarvanih je na avtomobilu, ena plastična zadevica ropota pri vožnji, en košček barve polit po vratih, skratka kar nekaj zadev in zadevic, zdaj pa vprašanje:
1. Ali mi pripada odškodnina po opravljenem popravilu teh zadev?
2. Kako določiti višino te odškodnine, brez preveč letanja okrog?
3. Svetujte mi še kakšno “varnostno” zadevo, kako naj ravnam in na kaj moram biti pozorna??
Hvala, lepa vsem
Nič ,novega , jaz sem na mojega Jeepa (Freelanderja )zmetal v leto in pol še 10 tisoč Dem , da sem lahko sedaj rečem da sem zadovoljen.
Na žalost najbolj favlast/škar avto od evropskih avtomobilov. Javi se pri Alojzu ,v tehnounion-u in mu zadevo raskaži.( V Šiški). Boš videla da se bo zadeva hitro rešila .
Mislim , da so kar OK, vendar ZELO dragi.
Dokler je avto v garanciji ga obvezno vozi na redni servis v glavno FILIALO, to je Tehnounion.
V kolikor ti je potekla , išči najcenejšo varijanto , ker obvezni servis ti lahko naredi danes že vsak avtomehanik
Trenutno imaš na možnost v Tehnounionu Med 22-10 in 30-11 ,bresplačen pregled za zimo . Najavi se in pokliči 01/5135-500 .
Toliko ,če sem ti kaj pomagal
lep pozdrav !
Moj tip ima tudi roverja. Če hočeš na servis, prej pokliči. Lansko leto so štiri dni opravljali redni servis (pa niso imeli kaj za naredit, ker je imel full malo km), letos pa so ga naredili v enem dnevu.
Pride pa sigurno veliko dražje pri Tehnounionu, kot pa kje drugje. Letos je plačal 86.000 sit, ima pa 50.000 km.
Pozdravček od Lili
Prosim, nobenega pritoževanja čez Rover servis. Moj mož tam dela. Če se boste lepo obnašali, se bom tudi jaz mogoče potrudila in rekla kakšno dobro besedo za vas (hehehe).
N.J, ali si kupila avto v Tehnounionu? Poglej pogodbo glede sistema videno-kupljeno (lak), kar pa ropota, pa verjetno lahko uveljavljaš garancijo. Nisem pa čisto prepričana, ker nimam moža tukaj, da bi ga vprašala.