POMOČ – SOS
spet jaz! še enkrat sem prebrala tvoj odgovor in zdi se mi da si kar precej ljubosumen dečko. no pa saj to ni tako strašna zadeva, samo včasih ga je treba majčkeno skrit!
L.P
ojla tadej!
tvoja punca ni nič preveč brihtna, če je stara 20 let pa še vedno v srednji šoli? mislim da si lahko v službi ali na faksu, kamor pač hodiš, poiščeš kakšno bolj inteligentno, ki se bo vestno držala tvojih zahtev in zakonov.
ps: če si dober tip, maš keš itd potem maš tud cel kup prijateljev, s katerimi hodiš ven, tako kot vsi mladi fantje, zato verjamem, da boš kaj hitro našel zamenjavo!
ojla tadej!
tvoja punca ni nič preveč brihtna, če je stara 20 let pa še vedno v srednji šoli? mislim da si lahko v službi ali na faksu, kamor pač hodiš, poiščeš kakšno bolj inteligentno, ki se bo vestno držala tvojih zahtev in zakonov.
ps: če si dober tip, maš keš itd potem maš tud cel kup prijateljev, s katerimi hodiš ven, tako kot vsi mladi fantje, zato verjamem, da boš kaj hitro našel zamenjavo!
ona je stara 18,5! Gimnazija, 4.letnik!
JE BRIHTNA!
Lep pozdrav!
———————————————————————————————————————–
Vsem bi se najlepše zahvalil za nasvete, predvsem pa za vspodbudne besede!
———————————————————————————————————————-
Ta punca, ki mi je na svetu pomenila vse, res vse, je za sabo pustila bolečino,
prazen svet, žalost, … predvsem pa ZLOMLJENO BOLEČE SRCE!
RE: PIŠKOT
>……vse stvari se uredijo, če pa se ne ti pa želim veliiiiik sreče pri iskanju take, ki >te bo vredna….
RE: Tadej
>Preden bodo pretekle 4 noči, me bo to dekle pozabilo! Pa zakaj 4 to veš samo TI!
S spostovanjem Tadej
Napisal si, da ljubezen izhlapeva. Pusti naj izhlapi do konca
LP
Forum je zaprt za komentiranje.