Najdi forum

POMOČ – SOS

Lep pozdrav!

No bom kr začel!Sm star 21 let, sm edinc, imam svoj avto, ljubeče
starše, keš, zdravje, pa tud grd nism najbolj!Oziroma imam vse kar
si lahko pač kdo v takih letih želi!
Imam pa en velik, zame največji problem do sedaj!Moja punca!Stara
je 20 let.Z njo hodim že 3 leta in pol in me je prevarala pred dvema
mesecema.Z njo sem do sedaj imel najboljše razmerje, fulll se štekama,
res vse naj naj!Imam jo ful rad, jaz jo do sedaj še nisem prevaral,
ker sva se z njo tako dogovorila, da si bova zvesta do konca!
A ona zajebe vse!!!!
Kaj naj naredim?!Jo naj pustim?Ali naj prezrem vse njene napake, kod da
se ni nič zgodilo?Vedite, da ji ne zaupam več, ljubezen izhlapeva,…

p.s.:Vse se da kupiti, le ljubezni in zdravja ne, zato nam Bog le tega
naj največ da. ::ostalo bom si že sam priskrbel::

Zelo težko je to to Tadej: Sama sem imela tak problem – no ne tak ravno. Meni fant prevare ni priznal. Le ljubosumen je bil name kot hudič. In to zaradi tega ker se je bal, da bom tudi jaz to storila. Skratka težko ti bo živet s tem. Naenkrat je porošila vso tvojo zaupanje. Moje mnenje je tako: težko boš več zaupal vanjo. Če je to storila enkrat bo večkrat. Ti pa se moraš odločiti sam, kaj boš naredil v tvojem primeru. Jaz sem fanta pustila, ker mu tega ne bi mogla oprostiti, pa čeprav sem ga imela rada skoraj bolj kot sebe. Odloči sam!

Lep pozdrav!

Tudi jaz sem imela podoben primer. S fantom sma se super razumela, vse je bilo kul. Potem pa me je prevaral (to sem zvedela od prijateljice in ne od njega), vendar sma še vedno ostala skupaj. Med nama pa se je od tega trenutka vse spremenilo. On je postal zelo ljubosumen, ker ga je skrbelo, da ga bom prevarala tudi jaz (da mu bom vrnila – kar se mi zdi najbolj neumna rešitev). Jaz pa mu nisem mogla več poplnoma zaupati. Skratka nič več ni bilo vredu. Nakar se je zgodilo, da sem ga prevarala tudi jaz (kakšno leto kasneje), kar sem mu tudi povedala. On je hotel, da še vedno ostanema skupaj, jaz pa nisem mogla več tako naprej. Zdaj sta minili že dve leti jaz pa ga še vedno pogrešam, čeprav mi ni žal, da sma žla narazen!
Včasih ljubezen ni zadosti!

Hojla!
Odgovora, kaj naj storiš, ti ne more dati nihčne. Le od tebe je odvisno, ali boš šel preko tega ali ne. Ali boš oprostil, pozabil pa ne boš, verjemi. Če bosta ostala skupaj pa pazi, da ne boš delal velike napake. Namreč, velikokrat se zgodi, da potem partner, ki je prevaran, to pri vsakem prepiru potegne na plano… Očitki letijo kar naprej, sumničenja, nezaupanje, preverjanje.. tak odnos pa nima prihdnosti..Veliko sreče vama želim, skupaj ali pa ne.

Hmm, zanimivo, sva si čist podobna (edinec, avto, stari, keš, hehe), še po imenih, sam da sem jaz mal starejši. Sem imel isto foro. Iz svoje izkušnje ti povem, da bo to dalje adijo scena, razen, če je to ona storila čist iz radovednosti, ker se ženske vedno sprašujejo, a je ta pravi, ali ni. Če jo na tistega ne vežejo globja čustva in je bil samo sex, se probajta poment, če gre. Hudo je, ker tako izgubiš zaupanje in itd., to pa se ne da kar tako povrnit. Drugače bo dalje samo in izključno mučenje za oba. Je pa to najhuje, če je to ljubezen tvojega življenja. Moja je bila, zato sem pač vlagal enormne napore, da bi ohranil zvezo. Se je žal vse izjalovilo. Tako da presodi sam, kaj so ti prioritete in vrednote. Poskušaj pa vseeno misliti predvsem z zgornjo glavo 😉

Lep pozdrav…

Če malo premislimo kaj ljubezen je oz. kaj naj bi bila, bi prej našli kaj ni kot kaj je.
Ljubezen ni posesivnost, lastninenje nekoga,… je predvsem nekaj kar naj bi bilo
podobno svobodi. In če ljubiš, privoščič drugemu vse kar si želi pa magari to da gre z nekom drugim, če si to želi. Zato naj tudi gre. Kar se tiče nezaupanja, stvar je taka da ti je oseba to priznala in se ni zlagala.To si ji tudi verjel na podlagi česa?
Problem ni da ne zaupaš več njej, nezaupaš sedaj sebi. Zato probaj si vsaj pred odločitvijo ali bi bil še z njo ali ne samozaupanje povrnit. Pojdi z nekom drugim in se imel lepo, ki ti je naprimer vščeč.Če pa to ne gre pa raje trpi še naprej-to bo le tvoja odločitev.Odločit se moraš pa sam.

Hvala vsem za prijazne besede!

Ampak moja žalostna novica je: zveza je končana!

Ker te je “enkrat” kar ti veš že prevarala, po moje te je še večkrat, vendar je nisi dobil oz. odkril.

Nasvet.

PUSTI JO DOKLER JE ŠE ČAS.

Pozdrav!

ne razumem te tadej da nočeš govoriti o gradnji ponovne zveze, če si pa ji ponudil še eno priložnost?

Najprej prekini razmerje, pol pa boš videl, kako bo. najprej pa mora dobit lekcijo!!! Pol pa naj se izkaže in te dobi nazaj, če ji je res do tega. Ta cajt pa boš mogoče tud ti spoznal tako žensko, ki te ne bo nikoli prevarala.
Vprašaj pa se tudi, zakaj je to naredila: mogoče ji česa nisi dajal dovolj? Kaj bi to lahko bilo? Odgovori!!

pomoje te pa kar ni večkrat prevarala, ker te pač ni. če bi te, bi ti to, če bi se seveda zgodilo, tudi povedala, če ti je povedala, da te je takrat.

pa še neki: ne obupuj prehitr ker ne veš kaj čas prinese! jaz sem imala podoben primer, vendar sem bila krivec jaz. povem ti, da to tudi njo boli in mogoče je res da se boji, da ji boš to vrnil in ji oponašal, mogoče noče več takšne jalave zveze. res pa ja, da tak pripetljaj zmanjša zaupanje vase in v partnerja in verjetno je najbolje da začneta vajino zvezo na novo, predvsem pa počasi!

piškot

Res je, da bo kar nekaj časa preteklo, preden jo boš prebolel. Ampak, če je konec je konec. Če ona noče, da začneta znova jo ne moreš prisiliti.
Saj si vredu dečko in želim ti, da spoznaš, da so še boljše od nje. Samo oči odpri!!!
P.S: Pa ne sebe krivit za to, da nista več skupaj!!!

Lep pozdrav!

piškot dobr odgovor!!!!!

Bojim se, da bo vse prepozno!!

zalostni pozdrav

S spostovanejm Tadej

še enkrat

Jaz ji vrjamem, da me ni večkrat prevarala pa, da se tud dol ni dala, pač z tistim tipom, ki bi mu rad polomil vse kosti, glavo utragal in mu jo zabil v RIT!

1.Čas je zelo relativen, zato glede tega nebi razglabljal!
2.Da bi jo jaz prevaral nazaj? Če bi ostal z njo je nebi, če bi, bi to storil že prej!
3.Oponašanje bi bilo, ampak samo takrat kadar bi naredila napako!Ampak napake si nebi smela privoščiti, zato tudi nebi bilo oponašanja!
4.Glede NOVE ZVEZE: poglej jaz sm ji ponudil še eno priložnost, kljub temu, da me je prevarala!PA JE NI SPREJELA! Ta priložnost: odpraviti njene napake, ki jih ne bom našteval! Ko sva se prvič sprla, mi je rekla naj jaz popravim svoje napake.Jaz menim, če hočeš da zveza obratuje SUPER, jih moraš! ZATO SEM JIH!!!! Ja pa še neki, rekla mi je, da me ne ljubi KOT JE LJUBILA SVOJEGA PRVEGA FANTA! Potem pa se človek upraša, zato O GRADNJI PONOVNE ZVEZE NE BOM GOVORIL!

p.s.:To so moje skromne misli iz žalostno, praznega sveta!

žalosten Tadej

Tudi, če sem imel kakšno napako oziroma ji nisem nudil vsega, SE TO NE NAREDI NA TAKŠEN NAČIN, DA SE PARTNERJA PREVARAAAA!!!!

Najboljši način: pogovor

Hvala Kaja!

prav maš

>ne razumem te tadej da nočeš govoriti o gradnji ponovne zveze, če si pa ji >ponudil še eno priložnost?

Lej jaz sem ji dal še eno možnost, da ostaneva skupaj, samo da odpravi napake, ki motijo mene!Pa bi tudi jaz pozabil, da me je prevarala!Zakaj?Če nebi bilo več napak, se jaz nebi več jezil in bilo bi vse LEPO! Pa mi je odgovorila, da ne ve če bo lahko napake odpravila! Lej ona je me je prevarala, pa še napak svojih ni hotela popraviti!!!!
Piškot vprašaj se, če bi teb tko punca odgovorila oziroma fant!

Žalosten pozdrav!

Ej, u izi…nisem mislila, da si ti kriv. Ampak, če razmišljaš o vsem tem in recimo hočeš ostat s to žensko, premisli tudi o teh stvareh, da jih boš lahko za vnaprej popravil. Sicer pa, kot sem že rekla, najprej prekini razmerje, pokaži, da te je to prizadelo (ne fejkat kao da si tough guy), naj spozna, da ga je prekleto usrala…
Pri meni, recimo, je tako: jest sploh ne bi nikakor dovolila, da do tega pride. Če bi se mi že zgodilo (zaenkrat se še ni, upam), bi tipa poslala u k…Sama ne varam, edina varianta je ta, da se npr.zaljubim v drugega človeka, tipu to povem in končava zadevo, da gremo vsi lahko s “pošlihtanimi” odnosi naprej. Sicer se fino sliši, ampak tudi to je zelo težko v praksi izvest.

Ja pa še neki sm skapiru! Pomoje je moja bivša punca full brihtna! Zdaj sva končala, zdaj pa se ona lepo potepa!
Pa še neki, ona ma maturanski ples, tam pa niso sam ženske!

No po vsem tem bi pa ona spet začela hodit z mano!!

Pa tud če je ona res fulll žalostna jo bodo sošolci pregovorili:
Dej ******** prid z nami žurirat, pa cepca pozab!

JAZ PA DOMA ŽALUJEM! EH TAK MORA VEDN EN NASTRADAT! SM ZAKA JAZ?

pozdravljen Tadej!

pomoje, pa punca kar ne bo šla se potepat in žurirat ko da se nič zgodilo. si se uprašu kdaj zakaj te je ˝pustila˝? ne? mogoče te pa ni zaradi tega. mogoče pa se počuti fullll krivo in se ji zdi do tebe to edina prava poštena rešitev? kaj pa vem! jz lahk sam svetujem…

pa ne bodi tako žalosten:( vse stvari se uredijo, če pa se ne ti pa želim veliiiiik sreče pri iskanju take, ki te bo vredna!

piškot

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close