Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja POMOČ: Savudrija ali Umag

POMOČ: Savudrija ali Umag

živjo,

zanima me, kakšne so vaše izkušnje z letoviščema Savudrija in Umag. Na internetu sem našel v Savudriji apartmaje Villa Zala in v Umagu apartmaje Sol Polynesia.

Prosim za vaše mnenje, če imate o teh dveh lokacijah kakršnekoli izkušnje.

hvala.

V obeh sem že bila…takole ti priporočam…če bi rad bil v vrvežu otrok in odraslih…ob samih čagah in nemirnih nočeh izberi umag…če pa hočeš uživati v dokaj mirnem ambientu ob razgibanih skalnih plažah in borovih gozdičkih pa izberi savudrijo…
LP Esy

vmes, med umagom in savudrijo je Zambratija, kjer je mivka.

Mi smo bili lani v Umagu v apartmajih Sol Polynesia in smo zelo zadovoljni. Apartma je bil lepo urejen, oprema precej ohranjena, plaža je bila pet minut stran (če računaš, da je naš triletnik hodil bos), tudi prometa ni bilo veliko. Kuhali smo sami, je pa tudi možnost polpenzion – restavracija je sredi naselja. Plaža je peščena, betonska, sence je dovolj, voda ni globoka, skratka idealno za otroke. Motila nas je edino morska trava. Možnosti za sprehode je ogromno pa tudi zabave za malo večje otroke je več kot dovolj. Imajo tudi animacijski klub za otroke od 4. leta naprej (do konca avgusta) do najstnikov. Cena je malo višja, ampak se splača. Mi na kraj pameti ne pade, da bi šli v cenejše apartmaje, kjer bi otroke lovila po skalah.

Srečno,

Tinka

mi smo bili eno leto, ko je bila hčerka še majhna v umagu v nekih apartmajih
in je bil to tak dopust, da sem jaz vsak dan posebej zjutraj prosila moža, da gremo nazaj domov.
apartmaji ja… v bloku, brez terase, pod nami dvajeset stalno pijanih gasilcev, plaža obupna, gneča, skratka polomija.

zato hodimo vsako leto na RAB kjer je voda nizka in topla, plaža pa peščena in idealna za majhne otroke.

New Report

Close