Najdi forum

Živjo, prosim za nasvet.

Konec letošnjega poletja me je zapustila dolgoletna punca, ker se je zaljubila v nekoga drugega. Ne vem sicer, kako daleč je prišla z novim partnerjem, mislim pa si, da je že dlje časa razmišljala o koncu najine zveze. Pred tem sva se zadnje leto ali dve malo odtujila, oba sva bila zelo obremenjena in imela sva precej različne interese in želje. Obema, še posebej pa meni je bilo hudo in dejala je, da bi rada, da ostaneva prijatelja. Po tem sem ji poslal par mailov in smsov, na katere je občasno kaj nevtralnega odgovorila. Sedaj je pristala, da se v kratkem dobiva in zanima me, kaj mislite, da to pomeni? Še vedno jo imam zelo rad in si trenutno ne predstavljam, da bi bil s kom drugim, je pa res, da zaradi takih dogodkov stvari postanejo čudne, prisotno je nezaupanje in zamere. Ali imam kaj možnosti pri njej, če se odločim, da bi rad znova poskusil z njo?

hm ne vem koliko sedaj sploh ima smisla,če je ona enkrat že prekinila zvezo?mogoče se mal preveč ponižuješ?kaj pa če tko čist preprosto pogumno požreš njeno odločitev?mislim tkole se nadejat nekaj od nekoga ,ki je praktično že odšel se mi ne zdi smiselno,zate mogoče je ampak tud v njenih očeh ostajaš verjetno velika reva.Vsekakor ji tega ne pokaži,ker samo zarad tega se verjetno ne bo vrnila.Mogoče preprosto rečeš:Žal mi je,da si odšla ampak tako pač je in spoštoval bom tvojo odločitev.V srcu in duši bo sicer bolelo ostalo pa bo dostojanstvo.

Če imaš možnosti ? Seveda da jih imaš in na ta način sam sebi dopovej da si tepček. Naj potem še s teboj tako ravna kot s tem, pa se vrača od enega k drugemu….

Si to želiš ?

Povedala ti je, da je konec in da bi ostala prijateljica s tabo. In točno za to gre na pijačo s tabo, da te mal vpraša kako si in to je to. Ne pričakuj nič od nje, sploh pa nisi ti tisti, ki bo odločal a bosta spet skupaj a ne. Skratka ne pričakuj, da ti bo zletela v naročje, kvečjemu nasprotno – želela te bo postavit na realna tla.. da je konec.

Hvala za nasvete
Danes me je poklicala, da se lahko dobiva in sem ji rekel, da nima smisla, če se je tako odločila. Sicer je bilo grozno težko, ampak tako ali tako se trenutno verjetno ne da nič spremeniti, se pa od tega pogovora naprej počutim precej bolje. Sicer se nisem mogel upreti in sem ji rekel, da jo imam še vedno rad, upam, da me bo čim prej minilo.

Bravo. Pametno si naredil.

Ce te je punca pustila, ker se je zaljubila v drugega, nimas stoposto nobenih sans. Ona je sla dalje oz.je svojo pozornost usmerila na drugega, manjka pa ji tvoja blizina, prijateljstvo, ker te je navajena, da ji stojis ob strani. Tebe bi pa vse skup samo dodatno prizadelo.

New Report

Close