Najdi forum

VEM, DA TUKAJ NI FORUM ZA MOJO TEMO, AMPAK KER STE TUKAJ VECINOMA ODRASLI SREDNJIH-MLAJSIH LET, IN BI MI MOGOCE ZNALI POMAGAT, VAM PISEM SEM. NE VEM VEC KAJ NAJ!
Moja druzina ne ve vec kaj naredit!!! Naj povem da zivimo v hisi mi (oče mama sestra,jaz), v spodnjem delu hise pa stric, teta, bratranca. Okoli hise imamo malo zemlje, gozd, ki ga je dobil v upravljanje moj oce. In tukaj se vse zacne. STRIC reze nase smreke, popravlja naso cesto, dela po nasem ozemlju, skratka kot da je vse njegovo. Obenem, ko mu mama kaj rece, da naj neha delat skodo, jo zali, rekel ji je celo enkrat, da jo bo ubil. Skratka je zivcni bolnik (jemlje tablete), odlocil se je vzet mojemu ocetu zemljo. In potem smo tukaj, oce se ga boji, oce se boji stopit na lastno zemljo!!!!!! Mama pa se krega z njim in se dere na njega, kar njega se bolj podziga. Nazadnje je sel k mamini mami in jo nadrl, ces kaka je njena hcerka, da je potem mamina mama mojo mamo klicala in ji povedala, ces kak je stric, in da se ga naj pazi, da ji ne bo kaj naredil. Nabavil si je malega psicka, in ga ima sedaj zaprtega cel dan za ograjo z briketi za odrasle pse in vodo, pol pa rece psicki stric, najdi si kaj za delat in je ves dan ne spusti ven. Pa ni tak samo do nas, hodi naokol, se pizdi nonstop na vsakega, teta mu je sicer rekla da bo sla drugam zivet, ampak men se bolj zdi da ce mi imela namen, bi to ze izkoristila. Potem vstaja ob 4h zjutraj, hodi po nasem gozdu, kar nekaj prcka. Zdaj sta starsa bila ze dvakrat pri odvetniku, ampak oce je cisto obupan, kar trese se, je bolj dobra dusa. Zadnjic mu je stric poslal pismo v katerem blati oceta na ocetovo firmo!!!! Skratka nor je in zdaj jaz vas iz obupa sprasujem, kaj naj naredimo??? Ali sploh lahko kaj naredimo???? Oceta skrbi da bo iz svoje jeze stric se kaj zakuril, al pa kaj drugega uspicil. Naj povem, da stric zelo zali mojo mamo, skratka doma imamo NORISNICO! Kaj naj naredimo??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close