Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Pomoč pri učenju ITALIJANŠČINE z NATIVE SPEAKERjem

Pomoč pri učenju ITALIJANŠČINE z NATIVE SPEAKERjem

Če kdo potrebuje, oziroma pozna koga, ki si želi izboljšati ali naučiti:
Inštrukcije, konzultacije, učenje ali ponavljanje italijanščine z native speakerjem (maternim govorcem). Stopnja predznanja ni pomembna! Lahko tudi na domu, sicer v okolici Ljubljane, lahko pa se zmenimo tudi drugje.
Pokliči Francesca na: 070 306 720

Zdravo!

Imate morda kakšne izkušnje s Franceskom?

Koliko računa za eno uro?
Hvala,
Tinkara

Iščem inštruktorja italijanščine za državni izpit. Vendar ne v Lj, ampak v Portorožu. Predvidevam, da bi znal biti problem?
Moj mail – [email protected].
lpn

Živjo!

Za dodatne informacije mi lahko pišete na mail [email protected]
Lahko me kontaktirate pa se zmenimo.
Lahko imate tudi poskusno uro, pa vidite kako se vam obnese.
Glede cene pa je tudi prilagodljivo.

Glede inštrukcij v Portorožu pa: jaz sem iz Kopra, tako da sva večkrat tudi na obali
in mislim, da bi se dalo zmeniti. Bom poslala mail

Pozna kdo koga ki bi nudil individualni tečaj italjanščine v Ljubljani? Zgolj konverzacijo potrebujem. Zaželjeno bi bilo da bi bil naravni govorec – madrelingua. Jezikovne šole ne pridejo v poštev.
Moj mail: [email protected]

Živjo!Če ti še zanima,jaz nudim e-inštrukcije in individualne tećaje za vse stopnje preko skypa,sem izkušena profesorica (madrelingua-italian native speaker)in živim v novi gorici

Zdravo Danita,

mi iščemo učitelja v Novi Gorici, prosim pokliči me na 031 586 215.

LP Matic

Inštrukcije iščem v Ljubljani, Nova Gorica žal ne pride v poštev

Dober večer,

fantu bi za rojstni dan rada podarila nekaj ur konverzacije v italijanščini, pa bi vas vprašala za ceno za šolsko uro? Prosila bi vas za odgovor na email: [email protected]

Zahvaljujem se vam za odgovor in vas lepo pozdravljam.
Marina

New Report

Close