Najdi forum

Pomoč pri spoznanju punce

Pozdravljeni, sem 27 let star moški in sem med manjšino od manjšine ljudi, ki še pri 27 niso imeli punce. Skozi sem odraščal samo med moško družbo. Vsi prijatelji-sosolci do 20+ niso imeli punce in se zato nisem preveč sekiral, sedaj pa je še zadnji prijatelj iz družbe dobil punco. To me je vrglo sedaj vrglo čisto na dno. Drugi teden gremo na izlet, vsi bodo s partnerji le jaz samski. Leta so letela in vedno sem zelel imeti enega ob sebi, a se s tem nisem prevec obremenjeval. Sedaj pa bum 27 jaz pa se vedno samski. Zadnjega pol leta sem bil tudi prvic na 2 zmenkih, z eno mi je celo uspelo biti  intimen, a mi je po tem dejala, da naj bova samo prijatelji. Imam dva problema 1. gibam se le na relaciji dom-delo, hobiji pa so predvsem invidualni športi, kjer ni dosti punc. 2. Problem je da ne vem, kako sploh začeti pogovor in flirtati. Zanima me,  če je bil kdo v podobni situaciji kot jaz in mu je na koncu uspelo…nekaj sem ze bral po slo redditu , a so vsi po par let mlajši.komot me lahko trolate ne zamirim, vem sem pač zguba

New Report

Close