Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Pomoč pri diplomskih in magistrskih nalogah

Pomoč pri diplomskih in magistrskih nalogah

Magister znanosti nudim strokovno in zanesljivo pomoč pri pisanju seminarskih, diplomskih in magistrskih nalog. Pomagam tudi pri dispozicijah.
Več informacij na mail: [email protected]

Nudim pomoč pri oblikovanju tem, izdelavi dispozicij ter pisanju SEMINARSKIH, DIPLOMSKIH in MAGISTRSKIH NALOG na TEHNIČNIH in NARAVOSLOVNIH PODROČJIH.

Kot reference lahko navedem izdelavo tako diplomskih kot magistrskih nalog na fakultetah za strojništvo, elektrotehniko, kemijo, matematiko in fiziko ter na nekaterih drugih fakultetah Univerze v Mariboru in Ljubljani.

Pomoč je načeloma možna TUDI NA DRUŽBOSLOVNIH PODROČJIH – izdelane so 3 magistrske naloge in skoraj 10 diplomskih nalog na univerzitetnem in visokošolskem študiju.

Pri izdelavi se natančno držim navodil fakultete glede pisanja in STROKOVNEGA NAVAJANJA VIROV, opravim TEST PLAGIATORSTVA ter PRISKRBIM VSO POTREBNO LITERATURO (vključno z sicer plačljivimi strokovnimi članki).

Zaradi zagotavljanja VISOKE RAVNI KAKOVOSTI DELA je pomoč pri izdelavi omejena na dve nalogi na študijski semester, zato prosim, da pišete le, če ste resni.

Komunikacija poteka izključno preko e-mail naslova [email protected] in ne preko drugih kanalov. Med celotnim procesom se zagotavlja POPOLNA DISKRETNOST in ANONIMNOST.

New Report

Close