Najdi forum

POMOČ NUJNO-PROSIM VAS!!!

Prosim pomagajte!!!!
Moj fant je bil odvisnik,na srečo uspeno ozdravljen.
Včeraj pa sva ga z najegovim bratom dobila na laži,kasneje pa mi je priznal,da je spet vzel tisto j….o stvar.Mati ga je imela pod stalnim nadzorom;tedenski pregled urina,in bilo je vse ok,do predvčerajšnjim.
Meni ni bil dosti drugačen,bil je ljubezniv da mene kot vedno,brat pa je vedel da nekaj ni prav,vprašal ga je če je zadet,prišel je do mene in rekel,da kako je razočaran ker ne vrjame v njega.Potem sve ga ujela na laži kje je bil,da se je zato zlagal ker morem biti jaz vedno zraven,da je rabil prosti čas.
Ko pa sva ostala sama je začel jokati kot dež,da bo izgubil brata,očeta,mamo(ki so to že dali enkrat skoz,in dvomim da si še želijo)in mene.Rekla sem mu da nej se ne sekira da bo šel pač ne teste in bo dokazal da ni nič.Še večji jok in njegove besede izgobil vas bom.
Po dolgem času mi je vse priznal vzel je H.
Boji se da naju bo zgubil(mene in nerojenega otroka).
Kaj naj naredim,naj počakam malo,naj povem mami njegovi???
POMAGAJTE MI PROSIM!!!!

Pozdravljena!
Mislim, da imave podobno izkušnjo. Tudi sama sem noseča (rok imam julija) in moj fant je “bil” na H. Jok ti nebo nič pomagal. Tudi meni je joku in sem mu slepo verjela. Ampak je prišel dan ko sem rekla naj dokaže to, da ima mene in otroka res rad tako kot govori. Sam je priznal, da to negre tako zlahka in da res rabi dodatno pomoč. Tako je odšel v komuno. Tam je bil (na žalost) le 2 meseca ker potem, ga je vleklo domov k meni in otroku- zakar nisem ravno ponosna ker vem, da to ni to kar bi moglo bit. Nekako se trudi in trudi …čas bo pokazal svoje.
Svetujem ti, da ga dobro opazuješ in če negre drugače res ti priporočam komuno. Moj fant je sedaj popolnoma spremenjen. Kot, da ga nebi poznala-stvari drugače gleda in drugače dojema. Prej mu je bilo vse ravno. No za otroka je pa vedno bil vesel in mislim, da sedaj še bolj ga čaka kot ga je prej.
Želim vama srečo in upam, da tvoj fant nebo posegav več po tej packariji. Lepo in zdravo nosečnost ti želim, pa ne sikiraj se ker škoduje otročičku. Misli na malo kepico, ki raste v tebi.
Savi

Če se do sedaj ni bil pripravljen spremeniti, ko pričakujeta otroka, se tudi potem ne bo prenehal zadevat. Ko pride otrok, so ponavadi moški samo še bolj pod pritiskom in zmedeni.

Kar vidim dobrega pri vsem tem je to, da se pogovarjata, da imata še vedno dobre stike in to mi daje upanje, da je rešitev še vedno mogoča. Predlagam ti, da se še naprej veliko pogovrjata. naj ti pove, kdaj mu je težko, tedaj pojdite na sprehod ali poišči katero drugo sdskupno aktivnost, ki vas bo vbolj tesno povezovala v družino. Mora dojeti, da se splača potruditi, za to, da bo imel družino. Tudi sam veliko prizna, kar pomeni, da potrebuje pomoč. To je klic po pomoči, ker sam ne zmore tega. Vsekakor bi ti svetoval, da obiščeš enega strokovnjaka s tega področja, da ti bo še bok+lj natančno svetoval. Da toi bo lažje poišči na spletu urad za droge in poglej programe in si izberi tistega, ki ti je najbolj blizu in se pojdi tja posvetovati. Po mojem nujno potrebuješ svetovalca, sam boš teško zmogla. Največkrat se soliranje slabo konča za oba.

kaka komuna…

prvezi ga za teden na postlo, pa bo clean!

Pozanimaj se na Projektu Človek, zraven reševalne postaje v Ljubljani, za popoldansko terapijo, če misliš da komuna ne pride v poštev.

želim ti odgovoriti na par vprašanj,ki jih niti sama nisem znala rešiti.Sem mamica najlepšega otroka na svetu,ki bo kmalu dopolnil 4leta.Njegov oče je še vedno narkoman,čeprav sem z njim preživela pet let,bilo je veliko slabega in bolečega in malo dobrega,ja to da mam sins je dobro drugo pa…Miljonkrat mi je obljubil da bo konec s to drogo pa še zdaj,ko nisva več skupi je pa še slabše,za otroka ne daje nič,vidi ga pač tako kot je na socj.določeno…Na začetku mi je bilo cool,čeprav mi je lagal sm ga imela rada,dokler še sama nisem zabredla,nikoli se nisem sama zadela vedno me je on in če ga ni bilo je pač bila tista kurčeva kriza!to se je vleklo dokler ga niso zaprli noseča pa sm bila 4mesece,sama sem se odvadla saj druge izbire ni bilo.Čeprav me je mama odpisala mi je tašča stala ob strani,ona je pa itak pol kriva za to da je sinček narkoman.Ko sem rodila je hodil na vikende in se je to spet začelo,no še v zaporu je bilo pestro,ja nosila sem mu heroin mimo paznikov,ampak on mi je obljubljal da bo s tem služil…ko je sin bil star osem mesecel je prišel domov in malo časa je minilo,da sm spet zabredla.Ni bilo lahko,otrok jast on…..Sedaj imam nekoga,ki mi je pomagal iz tega sranja in imam se lepo nič mi ne manjka,srečni smo.Samo to si zapolni vse je v glavi in dokler on ne bo tega razčistu mu ne more nihče pomagati.Misli nase in na otroka,on pa bo ,če bo sam to dal skozi,je pa zelo teško,škoda komune,dto-ja,metadona to je samo potuha,ker mora sam sebe imeti rad pol bo pa imel še vse okoli sebe!Upam da ti bo uspelo tebi in tvojemu otroku.LP Kety

New Report

Close