Pomoč moji mami
Pozdravljeni,
Imam problem oz. bolje rečeno skrb. Skupaj v hiši živim s svojo mami, ki pa je zelo izolirana, saj nima nobene prijateljice ali prijatelja(to so posledice mojega očeta ki jo je 20 let matretiral v vseh oblikah) in logično se je ona malo zaprla vase oz. se ne druži z nikomer, ker je njo sram zaradi tega, kar ji je oče delal. Jaz jo razumem, ampak težava je v tem, da na koncu ima samo mene in lahko samo name znaša vse frustracije, tako da mi non-stop spravlja v živčnost, jezo(in to kar resno), non-stop se kregava. To posledično vpliva name, saj sem nenehno napet, živčen in to tudi vpliva na moje razmerje s punco. Ker se trudim, da bi svojo mami zaposliv s čim, da mi nebi vedno tičala “za vratom”, vas prosim za kakšne predloge, kakšna društva, kjer se ženske družijo.
Aja moja mami je stara malo čez 40 let in prihaja iz Škofje loke.
Hvala za pomoč.
Probaj mami pokazati forume na internetu,da vidi da je veliko žensk,ki so trpele in trpijo še zdaj,naj se “pogovarja” z ženskami ,ker vedno se človek lažje izpove tujcu kot znancu.Naj jo ne bo sram,sram naj bo tistega ko je maltretira,če jo še.NI JUNAK TISTI KI TEPE,MALTRETIRA,USTRAHUJE…JUNAK JE TISTI KI TO PRENAŠA.Samo človeku lahko pomagamo če on to sam hoče in prosi jo naj za svoje dobro in tvoje dobro,kakor tudi dobro razumevanje naredi kakšen korak in poišče pomoč.Veliko je društev za zaščito žensk,poglej po internetu,saj lahko vsepovsod anonimno vpraša.Samo da se bo kaj uredilo in premaknilo,pravijo moramo vsaj ustati.Je še zelo mlada da bi se kar tako predala usodi,upam da bo sama to dojela.Želim mami da se začne “premikati”,poiskati družbo in bo vse veliko boljše.Lahko se samo začne dopisovati…potem pa gre naprej..se ljudje bolj odpirajo in dajejo tisto hudo ven iz duše.Lep pozdrav obema.