Najdi forum

Odlocil sem se, da tudi jaz povprasam po mnenju, tako g. Rejca, kot ostale. Pred 5 meseci sem ostal brez dekleta. Iz danes na jutri sem ostal sam. Stejem 27 let, skupaj pa sva bila 8 let. Ona je leto dni mlajša od mene. Glede zveze bom rekel, da je bila polna lepih stvari, sva pa vcasih zasla tudi v kreg. Oba sva pred približno 5 leti (ona pred 4) doštudirala in se zaposlila. Imela sva kar nekaj skupnih aktivnosti, kot so delo v naravi, šport. Njena največja ljubezen je bila oblikovanje izdelkov iz umetnih mas, pri čemer ji nisem velikokrat pomagal. Razlog je bil predvsem utrujenost od službe. Omeniti moram da me je pred 2 leti pustila, vendar sva se zopet zbližala po mesecu dni. V zadnjem letu sva na veliko govorila o skupnem zivljenju. Zaradi njene naveze na mamo je zelela, da ziviva v zgornjem nadstropju njihove hise, s cimer se nisem strinjal. Veliko sva se pogovarjala kam zivet, toda pogovori so naju pripeljali do razveze. Zelel sem si ziveti z njo, ustvariti družino, toda sam. Nisem želel živeti ne pri njenih, ne pri mojih starših. Predlagal sem ji da kupiva oz. najameva stanovanje, toda nisva se strinjala. Breme je bilo preveliko. V najini zvezi sem igral pasivno vlogo, vedno sem napravil kot je zelela, pa ne zato, da bi se prilagajal. Imela sva podobno razmišljanje, rad sem delal enake stvari kot ona. Vesel sem bil, ko sem jo videl ob meni srečno in nasmejano…
5 mesecev je od tega kar me je pustila, vendar še vedno me vsako jutro gredo misli k njej. Velikokrat padem v jok, enostavno se ne morem pobrati. Vso mojo energijo sem usmeril v šport, jeseni pa nameravam nadalejevati s studijem. Glavni
problem pri vsem skupaj je to, da se počutim krivega. Čeprav vem, da je prav, da nisem šel živet k njenim staršem, sem si po mesecu dni to dejanje očital. Rad bi se pogovoril z njo. Razum mi pravi, da naj si pustim čas in jo prebolim, v srcu pa komaj čakam da jo komaj vidim. Pred tednom dni sem jo poklical v službo, po 10 sekundah pogovora me je zvilo… 3 dni po pogovoru sem bil čisto na tleh. Ali glede tega, da se želim z njo nekoč o vsem skupaj trezno pogovorit, razmišljam v pravi smeri ali ne? Zelo rad bi se pogovoril tudi z vami g. Rejec. Pred dvemi leti (ob prekinitvi zveze) sem bil pri vas, pa vas glede pogret juhe nisem poslušal. Za 8 letno zvezo, kot tudi 2 letno zvezo mi ne bo nikoli žal, pa čeprav me bo še tako dolgo bolelo.
Hvala za odgovor

New Report

Close