Najdi forum

-Ali je možno da anskioznost spremlja depresivno razpoloženje? kot sem prebral se depresija loči od depresivnega razpoloženja(občutka krivde in manjvrednosti nimam…

V času ko je anskioznost večja opažam da sem brez volje brez veselja in mi je hudo ne znam opisat kot da se nekaj zelo sekiram je to znak anskioznosti??

samo zanima me še ali je lahko kot posledica mišlenja in borbe z anskioznosstjo tudi praznina (nekakšen občutek ujetosti -čustvene)…

zadnje vprašanje:npr. Ta trenutek sm srečen nato pa kot strela z jasnega nekakšna ujetost kot praznina ali apatičnost ki me prestraši ,da bom za vedno čustveno ujet in se mi bo zmešalo…občutek je v tistem trenutku brezupen da ne bo nikoli bolje da bom čustveno okamenel vse to vodi v depresivno razpoloženje ampak tistih glavnih simptomov depresije pa nimam ali lahko na podlagi napisanega sklepate ,da sem tipišen primer anskioznosti -kot posledica stresa ali nakazuje na zapleteno duševno motnjo najlepša hvala z odgovorom mi boste zelo olajšali dušo lp.

Lepo pozdravljeni!

Žal ne morem govoriti o diagnozi, niti poznam vas ne. Seveda pa gresta anksioznost in depresija pogosto z roko v roki. Dobro bi bilo, da se vprašate po vzroku, zakaj ste pristali v tej situaciji? Kakšno je bilo vaše otroštvo? Kakšni so vaši odnosi z bližnjimi…in od kod resnično praznina?

Hvala in vse dobro vam želim,

Barbara Sarić, psihoterapevtka
[email protected]
041 535 555

New Report

Close