Najdi forum

Pomoč

Pozdravljeni.
Da bi vam opisala vse do potankosti kaj se dogaja z mojimi zobmi bi napisala že pravi roman. Zato bom zapisala v alinejah, kratek opis in nato povprašala o mojem problemu.
– 10.4.09 pričetek bolečin v 6 desno zgora
– 15.4.09 obisk pri svoji zobozdravnici, kjer ni na 6 naredila nič, ker je po njenem vse ok in je porpavila med 4 in 5
– 20.4.09 obisk dežurnega, ki je brez slik zvrtal v 6 zgoraj in rekel, da je vstavil zdravilo
– 22.4.09 obisk 3 zobarja (ker je bila moja na dopustu) ki je odprl zob, videl da prejšnji sploh ni vstavil zdravila in zvrtal do živca. na slihak s eni opazilo ampak sedaj je videl da je spodaj začel odmirati živec
– 4.5.09 obisk svoje zobozdravnice, ki je odprla zob, ščistila kanale in vstavila zdravilo
– do sobote se je tako razbolelo, da sem morala spraskati tisti mavec in v nedeljo zjutraj k dežurnemu da mi je odprl zob
– v ponedeljek nazaj k svoji zobarki, ki je zob ponovno napikala z tistimi iglami in sčistila kanale, zob zaprla in jaz sme lahko šla
– dve uri zatem sem se vrnila k njej ker so bile bolečine nevzdržne, saj s ega nisem smela dotakniti niti z vato
– namojo željo sem šla na puljenje na oralno kirurhijo
– po pol urnem procesu, so zob le spulili (najprej se je zdrobila krona, nato so imeli probleme z koreninami ker so tako dolge)
– ker bolečine še vedno niso nehale sem šla nazaj in so mi rekli, da so mi razmajali sosednje tri zobe amapak da se bo le to s časom umirilo
– vnetje se do danes še ni pozdravilo, nisem pa dobila nikakršnih antibiotikov
– vmes sem menjla zobozdravnico ke rz njo nisem bila zadovoljna
– 12.6. skoraj dva meseca po celotni proceduri še vedno ni v redu. Nov zobar mi je porpavil modrosni zob na levi strani. Dal gor belo plombo in rekel to je to. da za vs eostalo ap je treba počakat.
– ko dajo gor tisto belo plombo se kot z nekim fenom plomba utrdi. No ta naprava je sestri se speljala in me vdarial po zobeh.
– pribeležil si je ? za 4 in 5 zgoraj in me odslovil, ni me nič več naročil
– sedaj smo 16.6. in mene desna stran sicer ne boli več tako in je že skoraj normalna ampak kaj je sedaj z levo stranjo?

Zakaj me sedaj boli uho, in zgornji zobje 6,5,4 in spodnja 6? Spodnja 6 me niti ne more bolet saj je zob od OŠ mrtev in uničen.
Prosim vas, če mi lahko poveste kaj naj naredim, ker tako dolgo pa nihče ne more prenašati bolečin.
Od česa to pride, zakaj s eje to naredilo, kaj narediti?

Hvala že v naprej.

Pozdravljeni,

takole, prek spleta, vam res težko postavim kakršnokoli diagnozo. Potrebovala bi rtg sliko in napraviti bi morala tudi klinični pregled, da bi lahko povedala, kaj se dogaja. Toplo vam priporočam le, da si izberete enega zobozdravnika, po možnosti takšnega, ki mu lahko zaupate in redno hodite k njemu, saj je to najboljše zagotovilo, da preprečite nenadne in nezaželjene procese na vaših zobeh!

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close