Pomoč
Katja!
Jaz bi na tvojem mestu dala pest v usta in fajn ugriznila, da bi zdržala še en dan. Ker bi bila preveč razočarana, če bi bil test lažno negativen. Tudi dr. Pušenjak vsem priporoča (on lahko, ko pa pojma nima, kako težko je čakati) – “počakajte še en teden, potem pa opravite test!”
Ha, kako si to eni enostavno predstavljajo!
Veš, po prvem poskusu sem jaz 11 dan po transferju dobila M. Vendar, če sedaj pogledam nazaj, sem to nekje globoko v sebi vedela da bo. In mislim, da če boš ti “pogledala” nekam globoko v sebe, boš čutila, da si noseča. Verjemi mi.
Srečno in zdrži še malo, pa bo!
Natasha
Ojej, Katja, full se mi smiliš, ker si kar predstavljam, kako dolgi so tvoji dnevi. Jaz bi ti rekla podobno, kot Natasha. Poskušaj, da ne bi prezgodaj testirala. Mogoče je res bolje, da potrpiš še en dan, kot, da te morda napačen in prehiter podatek že v štartu dotolče.
Upam, da ti bo uspelo, da boš čim bolj mirna in da boste ti in tvoji dve pikici (saj so ti vstavili 2, a ne?) vzdržali skupaj, no! Si na dobri poti, zato zdrži! Uhhh, potem bo pa bogatija in to taprava!
Draga Katja
Ne vem kako ti naj svetujem. Jaz sem isto spraševala kot ti in potem sem naredila po svoje. 9-ti dan sem naredila test in se pokaže pzitivno. Če praviš, da si imela malo rjavi iscedek mislim, da si na zelo dobri poti in, da bo nekaj… Ker ponavadi dobiš malo rjavega iscedka, če se ti primijo pikice. Tokrat upajmo, da so se tebi primile. Si že predstavljam kako ti je, ker sem tudi jaz dala vse to skozi. Lušno je povedati počakaj, težko pa je biti v tisti koži kot si ti sedaj to se ve kaj ne? Močna močno upam, da se ti bodo pokazale dve debeli modri črtici.
Držim ti pesti in vso srečo……..
Lep večer
Doroteja
Draga Katja!
Močno upam, da ti bo uspelo in hkrati tudi verjamem u to! Zato pričakujem da se boš oglasila z veselo novico. Čeprav sem še novinka v tem svetu, mi je pri srcu toplo, ko berem sporočila tistih, ki jim je že uspelo. In tudi vem da bo VSEM NAM nekega lepega popoldne uspelo. Stiskam pesti!
Lp, Petra
Katja jaz sem skoraj tako nervozna kot ti veš. Za vsako ki ji uspe se kar razjočem. Ko sem dane sprišla na forum in videla, da je Bibi uspelo semkar jokala. Vem kako se počutiš, vem da te preganja radovednost do zadnje pikice vem kako je čakati. Toda poskušaj še malo počakat. Tudi jaz sem naredila test 12 dan črtica je bila zelo tanka in sem skakala od veselja vsi moji so jokali od sreče 14 dan pa šok. Zato ti svetujem da še malo potrpi. Če pa ne gre pa naredi test. Jaz pa mačno držim pesti zate. Lepo pobožaj trebušček in počivaj.
Eva*
Tudi jaz se pridružujem ostalim: čisto majčkeno še počakaj. V službi se feeejst zamoti, popoldne pa spakiraj moža in ajd na izlet. Tako bo dan bolj sproščen in zabaven. Tako boš šele zvečer pomislila, o tale dan je pa hitro minil. Super ! Še en dan je mimo.
Poskusi, vem, da je zeeeeelooooooo težko.
Drži se !
alenka
Hvala Biba,
bom skušala še kakšen dan potrpeti.Napiši mi kaj ,kako si ?Kako je z tvojim izcedkom ? Ali si že poklicala Reša ?Me zanima ,kako gre to pri njemu naprej…ali ti on naredi prvi UZ,….?
Danes sem malo boljše volje…izcedka skoraj več ni,niti zjutraj in tudi šravfanja skoraj več ni…Tako,da imam kar še upanja veš.Ravnokar sem se zmenla z mojo frizerko ,da grem danes k njej in ponavadi zamudim tam kar cel popoldan.Dan bo hitreje minil….
Želim ti najlepšo nosečnost vseh nosečnic in sem prepričana ,da te bodo hudo razvajali…
Piši kaj!
katja
Veš sem že klicala Dr. Reša ampak se ne oglasi, verjetno ima veliko dela, ker je dopoldne v Postojni popoldne pa je v svoji ordinaciji v Lj. Tako in tako te pokliče nazaj.
Izcedka nimam več……počutim se v redu……..tu in tam pa me malo še zbada v trebuhu………..ampak res majčkeno.
Me veseli, da se stanje tudi pri tebi nekeko stabilizira, opisuješ pa tako, kot bi jaz film prevrtela nazaj za cca. 1 teden. Tako, da mislim, da se tvoje pikice držijo v trebuhu.
Držim pesti.
biba
Sedaj ti pa že sporočam, da me je Reš klical nazaj in sva se zmenila naslednje: tablete utrogestan jemljem še naprej tako kot prej, aspirine nič več, na pregled pa pridem šele čez 14 dni, da preštejemo zarodke…………a ni to taaakoooo doooolgooooo…..mene bo pobralo do takrat, ker naju ful zanima kolk se jih je prijelo. No ja upam, da bo vse v redu in da bojo tudi dnevi nekako že minili.
mej se
biba