Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Pomoč!

Pomoč!

Punce! Kličem in kličem na GK že uro in pol in je telefon stalno zaseden. Kaj naj naredim? Naj grem kar tja? Zakaj je njihov telefon vedno zaseden?

Joj, Miranda, poznam to stvar – ali je zaseden, ali se pa nobeden ne oglasi.
Jaz sem jih za naročiti za laparo klicala 2 dni! Groza!

Tašika

Miranda, ne vem, jaz sem vedno tako dolgo pritiskala “redial”, da mi je naposled uspelo.

Saj smo navajene biti vztrajne, a ne?

LP, Andreja

Ja, vztrajnost se splača, ampak za kakšno ceno? Moj redial je že čisto zmajan, he he

Torej, vztrajnost!

Če imaš možnost pejt osebno, drugač pa jih lahko dobiš na tel. sam če maš srečo.
Ampak vztrajnost se splača.

Lp Ema pa srečno

Končno!!! Pa še to po tem, ko sem 5 minut pri ušesu držala telefon in pritiskala redial.

….. no in ….?!

Kaj so djali?

Tašika

18. septembra grem na “pogovor”. Jaz sem šele na začetku poti, katero ste nekatere že skoraj prehodile.

In pri katerem dohtarju so te naročili?
Pa šele 18. 09.!? Groza!

Tašika

No, sem te ravnokar hotela vprašati, če je bilo kaj uspeha pri naročanju. Sem se pa tudi spomnila, da je meni sestra dejala, da je najbolje – ravno zaradi zasedenega telefona – se kar naročiti tam osebno, ko pri G opravim kakšen razgovor ali pregled. Torej ko boš septembra tam, je najbolje da se za naprej kar osebno naročiš – pa še malo tam potežiš, da te čimprej vzamejo :-).

LP, Andreja

V bistvu sem sama hotela tam nekje v sredini septembra, prej ne morem.

Seveda pa še vedno upam, da mi ne bo treba :))) in da bosta julij ali pa avgust uspešna.

Ja, tudi to je ena možnost, problem je bil le v tem, ker sem bila tam nazadnje lani junija, ko sem bila na rednem pregledu.

Aja, grem najprej k mojemu, dr. Pušenjaku. Potem pa naprej.

Miranda, tudi sama upam, da bo za vse nas to poletje čimbolj plodno. V nasprotnem primeru pa tudi midva septembra v novo borbo (beri: IUI).

LP, Andreja

A k Pušenjaku hodiš? Cool!

Joj, tudi jaz bi ne vem kaj dala da ne bi bilo treba jeseni tja!

Tašika

New Report

Close