Najdi forum

Pozdrvaljeni.Ne vem kako naj začnem.Od 8. septembra lani se je v meni nekaj zelo spremenilo..nisem našla več smisla,vse ej bilo brezveze ,jok po cele dneve ter noči.Oktobra sem šla k psihologinji v ZD maribor, in ona mi je povedala da sem v depresiji.Hotela mi je dati tablete a takrat ni bilo zdravnice da bi mi jih predpisala.Ko sem šla naslednič mi je rekla da se je stanje močno izboljšalo..A se ni.Minilo bo eno leto in jaz sem še vedno na dnu..Nočem več k taki psihologinji ki se pogovarja s tabo,ampak k taki,ki hoče razrešiti problem,ter odpraviti depresijo.Da skupaj najdeva problem.Bojim se pogledati v nebo,ker je tako grozno..Imam dobesedno enake probleme kot fant ki je napisal sporočilo 26.8.2004. Kam naj grem da bi mi pomagali odpraviti depresijo in se ne bi samo pogovarjai,oz.jim jaz ne bi razlagala kaj sem počela.. Hočem nekoga ko mu ne bi bilo vseeno za mene..Da jim ne bi biulo mar zza denar ampak za srečo ljudi.Pomagajte mi..

Pozdravljeni,

Zavedam se, da ko iščemo pomoč velikokrat ne najdemo pravega naslova za naše težave. Kot sem lahko razbrala, tudi vi niste izjema in si sedaj prizadevate za pomoč, kjer bi čutila, da se stvari resnično spreminjao. Glede na to, da smo ljudje različni, so seveda tudi terapevti različni, prav tako pa tudi metode po katerih delajo. Svetujem vam, da ne obupate, saj če boste vztrajna, boste prišla do osebe, kjer se boste počutila varno in razumljeno.
Naslove in imena pa žal ne posredujemo. Za pomoč se lahko obrnete za vas pristojen Center za socialno delo. Psihoterapevta lahko dobite tudi na straneh ZZZS ali na zdravkomatu.

Svetujem vam, da se zanesete na svoje občutke. Velikokrat nam nekdo nekoga priporoče, ker je njemu znal pomagati, vsekakor je vredno preskusiti, vendar to še ni garancija da bo ustrezal tudi vam.

Pomembno pa se mi zdi tudi, da ste vi zares pripravljena na spremembe.

lep pozdrav,

Tanja

Pozdravljeni “Mala”!

Življenje nam na pot prinaša vselej stvari, ki se nas tičejo in o katerih moramo razmisliti. Vaša stiska prav tako. Ni pomembno, kaj mislijo in kaj rečejo drugi.

Zazrite se vase. Poskušajte ugotoviti, kaj je tisto, česar ne dosegate (teh stvari je veliko, verjemite mi, a tri so pri vas najpomembnejše, zato res razmislite). Pomembno je, da se zavedate, da bo potrebno iti po poti samospoznanj, če se boste želeli izkopati iz stanja, v katerem ste. A se da, verjemite mi. Poudarjam pa, da pot ni lahka. Vendar: JE, tudi za VAS! Za vsakogar od nas, ki si to želi. Zato nikar ne obupujte, prosim.

Po mailu lahko osebno postavite tudi vprašanje oziroma napišite svoj klic na pomoč in pomagala vam bo (brez skrbi, brezplačno) oseba, ki je pomagala že mnogim v podobnih situacijah. Poskusite.

Želim vam uspeh… In dosegli ga boste le, ko si boste najprej priznali nasprotno.

Pišite bolj osebno na e-mail [email protected], zraven pa napišite, da ste dobili naslov maila na forumu in vam je bil posredovan zaradi stiske, v kateri ste.

Pogumno!

lia

New Report

Close