Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje HR Nekirurška estetika lica pomlađivanje matičnim stanicama

pomlađivanje matičnim stanicama

poštovani, danas su matične stanice hit u pomlađivanju .. jel i vi nudite tu metodu za pomlađivanje lica ? Također me zanima koliko je to učinkovito?
hvala

Poštovana,
u našoj ordinaciji nudimo PRP terapiju pomlađivanja matičnim stanicama. Metoda je dobila ime PRP (Platelet Rich Plasma), odnosno u prijevodu plazma bogata trombocitima. U PRP-u se uz trombocite nalaze faktori rasta i vaše matične stanice, koje nadalje stimuliraju proces obnove.
Ovim postupkom na prirodan način potičemo regeneraciju i oporavak tkiva na licu te na taj način smanjujemo bore, poboljšavamo tonus, smanjujemo ožiljke od akni, hiperpigmentacije i dr.

Metoda je učinkovita, a broj tretmana ovisi o indikaciji. Uz PRP (pripravak iz Vaš vlastite krvi) često kombiniramo i različite koktele između PRP tretmana kojima postižemo još bolje krajnje rezultate.

LP, dr.Rotim

Može li taj postupak uzrokovati alergiju? Je li ta metoda trajna?

Poštovana,
postupak ne može izazvati alergiju. Budući da se kod ovog tretmana koristi vaša vlastita krv, ne unose se sintetičke tvari te ne postoji mogućnost nuspojava.
Metoda nije trajna, smatra se da je nakon godinu i pol do dvije potrebno napraviti tretman održavanja.
LP, dr.Rotim

kako se kreću cijene?

Poštovana,
cijene su različite, ovisno koliko tretmana provodite i da li se radi samo PRP jednom mjesečno (3 mjeseca) ili uz PRP kombinirate i različite anti-ageing koktele.
Većina poliklinika koja vrši PRP tretmane ima javne cjenike koje možete pogledati i postaviti upit.
LP, Ordinacija Rotim

Da se nadovežem na ovu temu pomlađivanja lica, meni je to super. Pogotovo te matične stanice, to je sve novo u medicini kako se meni čini, jel tako? Samo trebalo bi to približiti ljudima koji se ne kužimo u vaše područje. Recite mi, imate li u vašoj ordinaciji mogućnost besplatnog pregleda lica? besplatnog savjetovanja i sl? Ja bi se možda odmah odlučila za neku metodu, ali nemam pojma o tome..

Poštovana,
pregledi i konzultacije u ordinaciji su što se tiče svih metoda besplatni.
LP, dr.Rotim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close