Spostovani. Najprej lep pozdrav. Dovolite mi vprasanje, ste Vi hcerka g. dr. Marijana Kosicka? Prosim Vas za nasvet ter za informacijo, ce se lahko oglasim pri Vas. Prebrala sem temo in odgovor o pozelenju in se odlocila, da Vam pisem. Moja tezava je podobna, kot je opisano v omenjeni temi . Vprasanje je zelo kompleksno, z odgovorom se lahko strinjam, ampak je tezko. Tudi jaz imam fanta in sva eno leto in nekaj mesecev skupaj in se mi dogaja podobno, podobno se mi je dogajalo tudi s prejsnim fantom, s katerim sva na koncu postala kot brat in sestra (ker ni bilo vec spolne privlacnosti med nama), ter se tako tudi razsla. Sem mlada, 26, izredno skrbim za svoje telo, da sem si vsec, da sem cista in zdrava (sport), ter da sem mojemu fantu privlacna. Naj omenim, da mi je izredno pomembno, da sem s seboj zadovoljna, da sem najprej sama sebi privlacna, kajti, ce se samo pocutim, da sem se nekoliko zredila, me mine vse pozelenje. Fant me ima zelo, zelo rad, tudi jaz njega. Dokoncno sem se odlocila, da je on pravi in da sem dobila, kar sem iskala. Po karakterju sva si zelo podobna, podobno razmisljava, imava podobne hobije, ljubosumja med nama ni, naj omenim, da ni Slovenec ter da Vam trenutno pisem iz tujine, vendar se kmalu vrnem. Po karakterju in po videzu mi je fant noro privlacen, lep, ima lepo atletsko postavo (geni), je nekoliko rjave polti, skratka – princ mojih sanj. Med tednom studira, tako sva skupaj le za vikend. Naj omenim, da si ga izredno zelim, fantaziram o njem, v mislih moje oci potujejo po njegovem telesu. Izredno skrbi za mene, vsak dan se slisiva, spodbuja me naj nadaljujem studij, pravi da mi bo sledil, spostuje me in mi ne daje obcutka, da je vec, ker je moski (kar obcutim v Sloveniji, zato sem se odlocila, da Slovenca nocem imeti – tudi slabe izkusnje).
V cem je tezava? Po nekem casu, ko sem skupaj s partnerjem, me mine pozelenje, ceprav si v mislih zelim in fantaziram o tem, vcasih me samo misel na to spravi iz tira, upira se mi, ceprav sem pred nekaj minutami zelela to. Kaj je narobe z mano. Vem, da Vam moram podati vec, veliko vec informacij, ampak naj bo to izhodisce. Ne vem v kateri smeri naj razmisljam.
Prve izkusnje v spolnosti sem imela po 18 letu, do sedaj se nisem nikoli sprostila, nikoli spontano uzivala. S sedanjim fantom dozivljam vec, kot sem kdaj prej v vseh letih, dokler nisem spoznala njega – ker me spostuje, ljubi, ker mi da vedeti, da sem lepa in privlacna, tega prej nisem nikoli slisala. Enostavno se ne sprostim, telo ne zna uzivat. S sedanjim fantom ob ljubljenju prav tako ‘ne uzivam’. Kako naj to opisem? Telo ne uziva, razum pa. Vsec mi je njegova blizina, njegovo prepoteno telo, njegovi dotiki, vzdihi, trenutek, ko ejakulira, ter ko se sprosti, ob tem ‘miselno’ uzivam, telo pa ne sodeluje. Vcasih cutim malo drhtenja, ampak me kmalu mine – pa tako si zelim. Strah me je, da se mi bo zgodilo enako kot s prejsnim fantom. Sedanji fant me je ze vprasal, ce je tako zaradi njega. S strahom sem pricakovala to vprasanje in ga tudi dobila na mizo. Seveda sem mu posteno in po pravici odgovorila, da se mi je dogajalo enako prej ter da z njim ni nic narobe, ter da si ga zelim, da me vzburja samo misel na njega, ter da ga ljubim in si ga zelim – po pravici. Svetoval mi je, naj grem do psihologa, odgovorila sem, da bom to storila takoj, ko se vrnem domov, rekel mi je tudi, da bo sel z veseljem z menoj.
Spostovana gospa, kaj menite oziroma kaj mi lahko svetujete? Iskreno pricakujem odgovor in se Vam vnaprej zahvaljujem. Aviv

Če je vse tako kot ste napisali, bi bilo res logično da bi s fantom v spolnosti uživali. Sami pravite, da se ne morete popolnoma sprostiti, čeprav je bolje kot je bilo s prejšnjim fantom. V vas so neke notranje zavore, ki vam to preprečujejo. Bolj ko se v spolnosti lahko čustveno predamo partnerju in on nam bolj lahko uživamo. Kaj je tista ovira, ki vam preprečuje, da bi se fantu popolnoma predali ,iz pisma, kot ste že sami ugotovili ne morem vedeti Pokličite me po telefonu.

Alenka B

New Report

Close