Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja pomivanje magičnega lončka

pomivanje magičnega lončka

Zanima me, kako pomivate aventov lonček, predvsem nastavek in tisti notranji filter. Zdi se mi, da se filter naj ne bi pomival v pomivalcu. Meni se ga zdi kar težko lepo umit, ima kdo kakšen nasvet?

Jaz razdrem vse, najprej nastavek za pit do liz pokrovča z navojem, potem dol še tisti gumijast krog in potem še tisti trdi krogec in potem ščistim z krtačko.Noter se res nabere svinjarija če ne čistiš sproti in samo s prekuhavanjem ne gre ven.
LP

Jaz pa vse dam v pomivalni stroj! Tisti ventil (gumo) vzamem dol in jo obratno dam gor da se mi v stroju ne zgubi. Lahko pa vzameč dol in daš v košarico za pribor. In je lepo čisto.

a vas lahko vprašam kdaj ste uvedle ta lonček pri svojih sončkih?? mene že kar mika, pa ne vem če ni prezgodaj pri 4M – v navodilih nič ne piše, jaz sem pa čist nevedna mama :((
hvala in lp
othello

Ja, tam okoli 4 mes smo ga uvedli tudi mi. Samo da ni hotela piti iz njega. Potem sem nabavila tak lonček od Tapervare, ima zelo mehak nastavek in ga je brez problemov sprejela. Pa še v resnici ne poliva, ker Aventovi kljub temu, da naj ne bi, polivajo. Popolnoma nič ne polivajo tudi NUK-ovi lončki, le da imajo zelo trde nastavke.

mi imamo aventovega in NE POLIVA! poskusili smo z uvajanjem nekje okrog 6m, vendar ga ni sprejel do 13m. prej je pil iz skodelice in s slamico, kot iz tega lončka…:) imaš pa trde in mehke nastavke.

Jaz vse razrdrem in dam vse dele v pomivalca.

Jasna

Tudi naš Aventov ne poliva in tudi pri nas ga peremo v pomivalnem stroju. pa imamo še sedaj po pol leta iste nastavke in ventile, nič se ni uničilo.

New Report

Close