Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! pomivalno korito zamašeno

pomivalno korito zamašeno

Imam eno leto staro pomivalno korito Blanco, ki se mi je zamašilo.
Korito že ima mrežico, a očitno so drobne stvari ušle skozi in mi sedaj voda zelo počasi odteka.

Kaj naredite v takih primerih? S čim naj odstranim tisto kar je v cevi, da ne požira vode?

hvala

Mr. Muscolo vodovodar gel… zliješ v odtok, pustiš delovati pol ure, in nato splakneš z vročo vodo.

Tisti muscolo je bolj tak tak……Najprej odstraniš sifon, ki je pod koritom ter ga očistiš, šele potem uporabiš razne muscole.

Jz pa samo vrelo vodo. Tudi v kopalnici. Stali ostanke žajfe / maščobe, pa je. Včasih pa fizično spucam talni sifon las in dlak. In to je vse.

Spucat sifon.

Sicer pa:

How to unclog a kitchen sink

Ta je zakon… Pri nas vedno deluje.

https://www.facebook.com/actio.si

Pri nas pa muscolo ne zaleže. Blok je starejši, sifoni čisti, pa se še vsake tolko zamaši. Pojma nima kaj narest. Sej bo cevi prežru ta muscolo, kolikor bi ga mogla not vsuvat. A nej sosedu steno razbijem, on ima kopalnico na moji kuhinjski. Jaz bom probala s soljo, pa vročo vodo. Mogoče bo pa narava bolje odpravila kot mr. muscolo, ki pomaga za kratek čas. Razbijala pa ne bom.

How to unclog a kitchen sink

MONov e-slamar me ne spusti skozi. Tisto pikco v h.ttp zbriši in skopiraj link.

h.ttp://www.videojug.com/film/how-to-unclog-a-kitchen-sink

Muscolo v zrncih je boljši.

New Report

Close