Najdi forum

pomivalni stroj – pril

Pozdravljeni,

ali kdo pere s Prilom v pomivalnem stroju? Torej, da tja kamor se da tableta oz gel, vlije pril?

Ne se hecat s tem, ker boste imeli pena party v kuhinji.

Ok, kaj pa alkoholni kis ?iN nič drugeg?

To drži, preizkušeno 😀

To drži, preizkušeno :D[/quote]

Daj povej, je bilo kaj škode, se je voda izlila ali samo pena? Me res zanima, kako to zgleda.
Pena me sicer mami in en party ne bibil slab, ampak pucanje in škoda…

To drži, preizkušeno :D[/quote]

Daj povej, je bilo kaj škode, se je voda izlila ali samo pena? Me res zanima, kako to zgleda.
Pena me sicer mami in en party ne bibil slab, ampak pucanje in škoda…[/quote]

pen azačne lazt ven iz stroja in notri je pa kt “v raju”. če nimaš programa namakanje ne se s tem špilat

men je enkrat to ratalo kk osm prevreč nažajfano posodo dal v stroj (smo neli na olju delali) in potem calgonit tableto, program pa 70 C. čisščenje kuhinje okrog stroja (pazi če maš ploščice da ne kresneš), potem izpiranje tistih jajc iz stroja in jovo na novo zagnat program. posoda iz stroj aj epa dobesedno “spolzka”

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Pena me sicer mami in en party ne bibil slab, ampak pucanje in škoda…[/quote]

pen azačne lazt ven iz stroja in notri je pa kt “v raju”. če nimaš programa namakanje ne se s tem špilat

men je enkrat to ratalo kk osm prevreč nažajfano posodo dal v stroj (smo neli na olju delali) in potem calgonit tableto, program pa 70 C. čisščenje kuhinje okrog stroja (pazi če maš ploščice da ne kresneš), potem izpiranje tistih jajc iz stroja in jovo na novo zagnat program. posoda iz stroj aj epa dobesedno “spolzka”[/quote]

Ne, ne bomo imeli zabavo s peno iz pomivalca. Bo treba nekaj drugega natuhtat 🙂

Če meni zmanjka praška za pomivalni stroj, dam kar žlico sode bikarbone. Opere kar solidno – pa še škodljive kemije ni pri tem 🙂

New Report

Close