Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! pomivalni stroj luknja za sol polna vode

pomivalni stroj luknja za sol polna vode

Saj ne vem ali mora bit in je tako prav, ker zmerja sem uporabljala tisti pralni prah tri v enem al kako že, da nisem dajali soli. Zdaj pa imam ene iz dm in verjetno moram dat sol. pa je tam v tisti posodi polno vode. a je kaj narobe? Al kar v vodo stresem sol? hvala za nasvete

Prav je tako

nič ni narobe, tako je prav.

Hej!

Meni so v trgovini rekli, da je treba vedno dati sol, tudi če imaš tablete tri v enem. Jaz jo vedno dajem (saj to je res minimalen strošek),.

Glede vode je pa ok, veno je tako!

Me je zadnjič serviser za pomivalca razsvetlil, da so te tablete 3 v enem pravi nateg. Novejši pomivalci porabijo tako malo vode, da se sestavine ne sprostijo v pravem času. Najboljše je redno dodajati sol in tekočino za lesk (ta sicer ni nujna, če ne želiš pač ne daš) in sredstvo za pomivanje v obliki gela. Pa še cenejše je.

Bravo pomivalka!
lp,A

Sol tudi ni potrebna v tistih delih slovenije, kjer je voda v vodovodu dovolj mehka. Glede trdote vode se pozanimajte pri svojem lokalnem VO-KA podjetju.

Seveda, tabletka se raztopi čisto proti koncu, tako da imaš na posodi še detergent. Ločeno moraš zato uporabljati prašek (ne tablet, ker se ne raztopijo pravočasno!!!), sol in posebej tekočino za lesk.

Pri meni tudi polno vode v dozirniku za sol.. ampak meni se je prizgala opzorilna lucka da moram dodati sol kaj naj naredim

New Report

Close