Najdi forum

pomivalni stroj beko

ojla,
ali ima kdo kakšen aparat znamke Beko. Zanimam se namreč za pomivalni stroj te znamke, pa me zanima, kakšne imate kaj izkušnje.

Hvala in lp.

Pri pralnih in pomivalnih strojih se ti splača preveriti tudi porabo – že samo v razredu A so ogromne razlike! Potem servis – kje so ti servisi, koliko časa čakaš na popravilo…. Lahko pokličeš tudi “na suho” na pooblaščeni servis, kdaj bi ti lahko prišli nekaj popravit. Svakinja je imela neki poceni pralni stroj, ne beko, neka druga manj znana firma, in so medtem servise kar ukinili. Poklicala je nekega “mojstra”, ki ji je rekel, da se popravilo ne splača – stroj je bil star kakih pet let. In ga je potem gladko vrgla stran.

daj raje malo več, pa boš imela pomivalni stroj za več let

Imam ga štiri leta. Dela kot urca. Vsak dan. Včasih tudi večkrat na dan.
Pa sem pred dvemi leti kupila tudi zamrzovalno omaro, ker mi je stara crknila. Spet brez pripomb. Sploh pa ima zastopstvo sedaj Tehnounion in mislim, da taka firma ne bi zastopala kakšne žnj klase.

tudi jaz imam pomivalni stroj beko in to že ene 5 let. brez pripomb. dela kot namazan. v teh letih nisem klicala niti 1x serviserja.

super! najlepša hvala za odgovore.
lep dan

se pridružujem komentarjem – dela kot urca že cca 5 let, brez servisiranja

se pridružujem – dela kot urca že 4 leta – čeprav je bil ko smo kupovali najcenejši – mislim, da jih izdelujejo v izraelu in mogoče je “keč” v poceni delovni sili

New Report

Close