pomivalni stroj
Kupujem nov pomivalni stroj, dosedaj sem imela 12 let Candy s katerim sem bila cisto zadovoljna. Sedaj potrebujem novega, pa sem slisala, da Candy ni vec tisto kar je bil, glede na kvaliteto…..
Gledala sem tudi Elektrolux, Bosh, ker pa si zelim, da bi bil stroj sive barve je izbor bolj omejen, ali pa so cist predragi. Zanimajo me vase izkusnje, predlogi,…. Ali je mogoce kdo pred kratkim kupoval pomivalni stroj?
Hvala za pomoc.
Jaz sem pred kratkim kupila AEG. Za Candyja se kljub ceni nisem odločila zaradi nasveta prodajalca (je prijatelj, tako mu verjamem), Elektrolux pa so kvalitetni in bi ga vzela, vendar pa popolnoma vgradni model nima funkcija zamika začetka pranja. Ostal mi je AEG, ki je malenkost dražji od Elektroluxa. Ostale gospodinjske aparate imam večinoma Elektrolux.
Pred kratkim smo naredili skoraj disertacijo iz nakupa pomivalca…
Na koncu smo kupili Aristona, popolnoma vgradni, zamik pomivanja, en kup programov, zelo tih, (AAA), …. Smo zelo zadovoljni. Cena 140k sit čez mejo (TRST). Ga imajo pa tudi v Normanu. Cena 160k sit
Ga toplo priporočam, Candy pa baje res ni več tisto kar je bil.
Ponca!
Sem spregledala tvoje vprasanje, sorry!
V glavnem, nas novi Candy je pral zanic. Ostanki hrane, kapljice, kar en film na posodi in kozarcih, pribor ves lepljiv, vilice neoprane…. V tem stilu.
Je pa ze prisel serviser in ugotovil, da je zanic programator. Stroj je tudi predolgo pral. No, programator je preskakoval in zato ni opralo. Zdaj ga je zamenjal in stroj dela spet kot urca-pere kot moj stari Candy.
Model pa je CD 602 S. To sem napisala zato, ker je rekel, da je imel pri tem modelu vec “crknjenih” programatorjev. Drugac pa ni nic slabega povedal o novih Candy-jih.