Najdi forum

pomembno vprašanje

Pozdravljeni, prosim vas za pomoč.
Moja težava je, da se pogosto, dnevno počutim neprijetno, v predelu trebuha, na dan grem na wc (na blato) do 10 krat in ko se pogovarjam z ljudmi in jih gledam v oči, težko požiram slino, ob tem mi je neprijetno (tudi drugače težko požiram slino)

Moja zdravstvena situacija je takšna da sem zdaj 3 leta in pol od operativnega posega, ko sem imel odstranitev celega debelega črevesja (3 mesece sem imel tudi stomo, zdaj imam preoblikovano črevesje z J-pouchom), zaradi česar ne jemljem nobenih zdravil, zdravilo Eutyrox pa jemljem zaradi zdravljenja hipotiroze (100 mikrogramov na dan).

Prosim, če bi mi lahko svetovali, kaj bi potreboval storiti, h komu naj se obrnem za to vprašanje.

Hvala in lep pozdrav,

Aleks

Spoštovani!

Verjetno se zaradi bolezni, zaradi katere ste bili operirani, vodite pri kakšnem zdravniku, ali ne? Kaj storiti, kako zmanjšati težave, je odvisno od vzroka zanje. Če mi še to poveste, bom morda lahko kaj več povedala.

LP, Marija Š. Gašperšič

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

New Report

Close