Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Pomanjkanje seksa v zvezi

Pomanjkanje seksa v zvezi

Pozdravljeni.

S fantom sva skupaj 4 leta, jaz sem stara 25 on 26 let. Na zacetku zveze sva seksala vsak dan po veckrat na dan, potem pa vsak dan enkrat in potem se vsak drugi dan. Zadnje pol leta pa se je situacija obrnila in seksava 1x na mesec in se to na mojo pobudo oz. da jaz izsilim, da seksava. Vedno, ko ga vprasam zakaj nikoli on ne da pobude mi rece, da caka, da jo dam jaz. Na telefonu nisem nasla, da bi si pisal s kako drugo ali pa, da bi gledal filme za odrasle, tako, da ne vem v cem je razlog, da je izgubil zanimanje za seks. Drugace sva se v postelji zelo dobro ujela, vedno mu je prislo in vedno pravi, da je uzival in to sem cutila. Mi pa tudi drugace zadnje pol leta nameni zelo malo pozornosti oz. skoraj nic. Pocutim se, kot da sem sama v zvezi. Nic vec ne pocneva skupaj,pogovarjava se skoraj nic (razen, ko pridejo obiski potem se najvec govori z mano, da deluje, kot da je vse v redu), vedno me kritizira zakaj nisem skuhala kosila, zakaj ga ne zbudim za v sluzbo, zakaj zjutraj nisem prva jaz vstala in skuhala kave, itd. Prosim za nasvet. Hvala.

dej snep da te jst pofukam

Hoj. Lahko mene pokličeš se bom potrudil ti ustreci 031 772-131

Imam enake probleme…lahko ustrežeš tudi meni?

Lahko ti tudi jaz ustrežem…z veseljem, sem odprt za vse stvari brez predsodkov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close