pomagajte jim …
Društvo za osvoboditev živali in njihove pravice
organizira ob Dnevu brez mesa
mirni protestni shod
REŠIMO ŽIVALI IN SEBE!
NE JEJMO MESA IN
TAKOJ PREPOVEJMO LOV!
Osrednje dogajanje bo na Dvornem trgu v Ljubljani
(poleg Kongresnega trga),
v ponedeljek
21. marca 2005 ob 16. uri
Vegetarijanci smo živi zgled, da meso ni jedilnikih
NI potrebno: TELO GA NE POTREBUJE!
TEROR V GOZDOVIH – TAKOJ PREPOVEJMO LOV!!
VELIKA NOČ – PRAZNIK VSTAJENJA ALI MASOVNEGA KLANJA!?
Gost shoda:
bivši mesar z izpovedjo o grozotah v klavnicah!
Sprevod po ulicah Ljubljane.
Zaželjeni transparenti!
Vabljeni vsi!
Hvala, verjetno je bilo mišljeno za drug forum? Sicer pa podpiram spoštljiv odnos do živali, ker jih imam sama tudi rada in si ne predstavljam življenja brez njih. Pes, mucki, in celo gospa kokoška se je našla pri meni doma, kot prava feministka je gospodarila po svojem koščku zemlje. Ker se neštetokrat vozim, je bilo prav posebej srhljivo včeraj zvečer, pri Vranskem in Trojanah je bila cela kolona vozil za živali. Prav slabo mi je bilo, ker so se vozili prazni, verjetno na Madžarsko, po nove živali. To bi morali prepovedati. Žal pa bo treba še več storiti z zgledi, učenjem, spodbudo, spremembo miselnosti in še kaj.
tole temo sem odprla čisto informativno, da ljudje vejo… da lahko tudi sami pomagajo in čim več ko nas sodeluje pri takih in drugačnih organizacijah bol verjetno je da bomo prepričalai še več ljudi… zelo bi bila hvaležna če bi informacije širili naprej… pomagajmo živalim ker si to zaslužijo in ker našo pomoč zlo potrebujejo. petra hvaležna sem ti za tale odgovor, prav razveselila sem se…ker velikokrat naletim na drugačne odgovore, in včasih sem prav slabe volje…kaj je res toliko ljudje useen kaj se dogaja z živalim.
Vem, kako je, če te ljudje ne razumejo, da pač drugače razmišljaš. Ne sekiraj se, mnogo je takih, ki se ne ozirajo na mnenje drugih in delajo to, kar čutijo, da je prav. In tako je prav. Vedno pa je tudi dobro pridobiti ljudi, to pa lahko samo na nežen, nevsilijiv način ob spodbudi. Kritike nikomur ne koristijo.
Če imaš email, pošlji kakšen kratek, prijazen članek s preprostimi besedami in bom dala v dijaški časopis.