Pomagajte!!!
Am…Sem mlada…in …najstnica..in je prsla do tezav..Kot je znacilno..mi v teh letih dogaja…S tem mislm tud swoj zunanji izgled..Namrec pred 1 dnewom..sm sla,,k frizerju…Se pobarvala…roza in..crno..Pred 1 mescam pa sem se…Rdece in crno..Pred tem pa spet crno..vijolcne..in rdece plamena..Moji naravni lasje..so pa svetlo rjavi. Frizerke..so hotele..opraviti delo najbolse..zato so mi velikokrat razbarvale..lase…Zadnjic so mi..rdec pas..zgoraj glave..razbarvale..v bele lase..potem roza..in potem se 1x roza..ker se ni dobro prijelo…Med cakanjem..prijemanja barv na lase..me je zacelo zelo peči…zqato sm rekla..naj mi barvo spere..in nanese..na mokre lase…..Pred prejsnimi obiski frizerjov…me ni peklo..ampk…sm dobila..samo bulice…oz..hraste..na lasiscu….S nadaljnimi tezavami sem bila seznanjena…da se lahko kaj zgodi..z mojim lasiscem..ampk…sm u letih ko se trmasta..Zato me zdaj boli glava…in lasice.na 2 delih…Kaj naj naredim?—Glavo sem si umila..weckrat ampak ne gredo hraste dol..
POmagajte MII
Lp ana
Vsaka šola nekaj stane. Toliko strupa si si nanesla na lasišče, da tvoja koža tega ni več prenesla. Ne vem, če obstaja kakšno mazilo ali kaj podobnega, najbrž boš pač morala le počakati, da mine in da se kraste same odluščijo. Ne lušči jih ti, ker se stanje lahko še poslabša. Lahko pa pokličeš dežurnega zdravnika in mu lepo razložiš problem. Prav gotovo ti bo pomagal z nasvetom.