Najdi forum

Lep pozdrav vsem!

Imam en problem,ki ubija mene in s tem tudi mojega partnerja.

Moti me preteklost mojega partnerja. Ne preteklost sama po sebi, ampak predvsem to, da je mogoče ostak isti človek. Sama opažam in tudi drugi, da se je spremenil…. Pred menoj je imel kar nekaj žensk. To opravičuje s tem, da je iskal pravo ljubezen. Sedaj je prepričan, da sem jaz njegova ljubezen življenja in da je z menoj odkril nove dimenzije ljubezni, katerim se ne misli tako odreči.

Skupaj sva dve leti. medtem časom sva bila mesec narazen. V tem mesecu se je srečal z neko punco, ampak ugotovil, da kao ne more brez mene in da mi nobena ni podobna. Sedaj je moje nezaupanje še večje, ker mi je to povedal po pol leta in to še samo zato, ker sem jaz nekaj izvedela od drugih. Vem, da se trudi in želi popravit, samo jaz se bojim, da mu vedno znova nasedem. Mislim, da z menoj misli resno, saj me je zaprosil za roko. Vem pa nekaj, da z menoj je njegovo življenje dobilo nek smisel, začel je razmišljat popolnoma drugače.

Najbolj boli pa predvsem to, da sem jaz do njega 100% iskrena in mu tudi vse povem. On je pa tudi ljubosumen na vsakega mojega kolega s faxa, ki mi smao zapiske posodi … zdi se mi , da se drug drugega bojiva. Jaz se bojim, da bo imel drugo, on, da ga bom pustila.

Kaj naredim?

Julija

Julija,

vse je super, razumeva se, ljubiva se, ampak……

Veš kaj je najlepše v ljubezni, ko se ti ni treba nikoli več spraševati, ali ga imaš rada in ko se nikoli več ne vprašaš ali te ima rad.

To preprosto veš in v to verjameš.

Ja verjeti moraš v to, da pa lahko verjameš mora zrasti pa v tvoji glavi. Toliko govoric, toliko informacij o njem in o njegovih dejanjih, toliko pomislekov, pa kaj za vraga vse to verjamemo ali pa zaradi tega začnemo dvomit, a res nimamo jajc, da sprejmemo vse svoje odločitve, pa naj bo rezultat kakršenkoli že.

Ena je lepo napisala. Ne ljubim te zato ker si, ampak zate ker sem, ko si ob meni.

Ljubezen ne pozna nezaupanja in ljubezen ne dvomi. Ljubezen je!

Prej ko se boš nehala spraševati ali sta za skupaj ali ne in se bosta začela ljubiti iz vsega srca, rpej bosta lahko začela živeti. pa kaj te brigajo zapiski, pa kaj te brigajo kavice s koligicami, pa kaj te briga preteklost, danes sprašuješ kaj narediti in danes moraš živeti, ne pa nekje v preteklosti in prihodnosti, ker bosta zagotovo zamudila vso sedanjost.

Pojdi domov in živi za ta trenutek, akjti vedno pomisli, da ne veš, kdaj ga ne boš mogla več živeti. Zato pa ga izkoristi.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Točno to se je dogajalo tudi meni! Veljal je za ženskarja in vsa njegova zagotovila, da še nikoli prej ni čutil tako, da sem nekaj posebnega, da si še nobene ni tako zelo želel, itd., sem pokvarila s 1000 pomisleki, da je sigurno vsem govoril tako in da najina veza nima nobene prihodnosti.

Ko bi moralal biti najbolj srečen človek na svetu, sem si nenehno govorila, da tako ne more dolgo trajati! Končno nisem več zdržala in sem jaz prekinila vezo – od tega je skoraj že leto dni, pa se še zmeraj sprašujem, kaj pa če bi vendarle lahko trajalo!?

Bistveno torej je , da verjameš v vezo! Če pa jo vnaprej obsodiš na neuspeh, se bo sigurno slej ko prej končala!

LP

Hvala za odgovor in nasvet!

ŠE eno vprašanje:

Pravijo, ko srečaš pravega, da nikoli ne podvomiš vanj? Enostavno veš, da je ta in konec.

Kaj pa vsi ostali mislite?

Odločila sem se , da se predam ljubezni, pa naj prinese karkoli, ker na koncu ne želim obžalovet, kaj bi lahko bilo in kaj ne. tisti rek resnično velja:”Čovek obrača, Bog pa obrne!” in te s tem preseneti. TAko me je s tem fantom. Njegova lčjubezen je iskrena. V to sem 100% in ne dvomim. Zdaj je na meni, kako bom uredila pri sebi. Uživat vsak trenutek in čas bo na koncu pokazal, kako bo.

Hvala, ker si mi razjasnil določene dvome.

Julija

P.S: Primož imaš pomembno poslanstvo, ki ga dobro izvršuješ! Nekdo ima s teboj poseben načrt! :o)

Julija,

aja,

če ga bi jaz zdejle dobil v roke, bi že videl, mislim un s poslanstvom zame :)))

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ponavadi ne dvomiš, ne. Ampak do tega pa tudi ne pride kar tisti dan, ko ga srečaš. In kljub temu se lahko zgodi, da na koncu ostaneš brez njega.

Če imaš pomisleke, potem stvar še ni zrela za poroko. Zaupanje je pomembna stvar v partnerskem odnosu.

New Report

Close