POMAGAJMO TREM OTROKOM;KI JIM JE MAMA UMRLA!
Pozdravljeni dobri ljudje!
Želim pomagati trem otrokom, ki jim je mama lansko leto umrla zaradi levkemije. Sedaj živijo pri očetu,ki ima novo partnerico in z njo dojenčka.
Dobro došla je vsak pomoč! Oblačila, obutev,šolske potrebščine,igrače…lahko pa tudi nakažemo kakšen €.
Fanta sta stara 12 in 8let, punčka pa 5 let. Za več informacij se lahko obrnete na zasebno sporočilo. Sama sem oddala nekaj oglasov za prodajo stvari, ki jih ne potrebujem in s tem denarjem bom pomagala tem otrokom. Hvala vsem, ki se boste oglasili za pomoč tem otrokom.
Lahko se zmenimo, da vse skupaj zberemo in jim odnesemo, ko jih boste videle boste ugotovile, da ste naredile prav…Hvala
Ne razumite me narobe ,ne razumem zakaj potrebujejo pomoč,ker sta ata in njena nova partnerca dobila novega dojenčka,ali nimajo kaj obleč ,ali jest.?Takšni imajo ponavadi celo čredo otrok ,da bi pa se zaščitili in si piskali službo ,jim pa na kraj pameti ne pride.Zakaj bi ,če pa gredo na karitas in dobijo oblačila vsak teden druge ,jim niti prat ni potrebno gredo v koš za smeti ,pa še rdeči križ jim daje .Ne vem zakaj bi jim mi morali pomagat ,če sami nimajo razuma .Mi bi tudi imeli še kakšnega otroka ,sam žal smo se odločili ,da bo edina in bomo njej nudila kar je v najini moči.
http://tvslo.si/predvajaj/tednik/ava2.29697341/00:02:19/0:0:0/
Ga. Darinka! Poglejte si posnetek in celotno zgodbo ko je bila mama še živa.
Sama sem jim večkrat pomagala in jim še bom.
Lani jim je umrla mamicam, partner ima pa že z novo dojenčka????
Ženska, tole smrdi!
Sem si pogledala posnetek oddaje. 🙁
So otroci torej pri očetu, ki ima z novo partnerico dojenčka? Pa kaj je takim ljudem?
Ubogi otročki…brez mamice.
Ja nažalost, če si bila pozorna jo je partner zapustil že v bolezni….in seveda je zdaj on zakoniti zastopnik otrok…….a še smrdi……vidim da na forumu,ni nekega efekta za pomoč…..sem pri dobrih sosedih nabrala kar nekaj lepih oblačil in igrač. Čakam, da pridejo iskat!
In še zmeraj zbiram, tko da kdo je pripravljen darovati na me na ZS kontaktira.
Hvala
Aisha!
Zelo lepo od tebe, da pomagaš tem otrokom, samo nekaj me le bega. Če bi želela denarno pomagati tem otrokom, kako bi preprečila, da ta denar ne pride očitno požrešnemu in pokvarjenemu očetu v roke. Zapustil jim je pufe, verjetno nabral z novo partnerico nove, moj darovani denar pa bi romal za vračanje le teh. Kaj bodo dobili te otroci od mene? Verjetno nič.
Imaš kakšen konkretni predlog?
Pozdravljeni!
Denarja jim sploh nisem imela namena dajati….Tudi sama imam tri punčke in približno vem kaj otrok potrebuje. Urejeno imajo, da hodijo preko Zveze prijateljev mladine na počitnice in razne izlete. Želim jim pomagati materijalno….dobra in udobna obutev, oblačila pa kakšno igračo.
Eno kolo smo že dobili. Kmalu bo konec šolskega leta in bojo potrebovali šolske potrebščine….na več načinov se jim da pomagati.
Mah veste, kokrkol se bo tle razvila debata, rešili ne bomo nič!
Jaz sam upam, da je vsaj otrokom toplo, tako pri duši in srcu kot materialno!
Vse dobro hočem otrokom, ampak je še na XXX.XXX ljudi, ki potrebuje pomoč.
seveda, veliko jih potrebuje pomoč in tisti, ki je ne, smo lahko srečni, če lahko pomagamo;
kdo si pa upa biti razsodnik in razsojati, kdo bolj potrebuje pomoč: otroci, odrasli, afriški ljudje, Slovenci, Japonci, grško prebivalstvo……? Jaz ne!
Če pa kdo bi, pa kako bi razsodil? Nikako! Lahko samo tako, da nismo brezbrižni…
aisha 2010. Hvala, hvala za tvojo skrb tem otročičkom
danes sem videla posnetek. Umrla mamica je bila moja sošolka na frizerski šoli. Pomagajmo, tisti ki lahko, drugi pa, darinka 33, bodi raje tiho, jutri si lahko ti tista. Aisha 2010 pripravljena sem vam pomagati po vseh svojih močeh. Hvala še enkrat.
ines
ČAKAJ, tednik je bil predvajan pred cca 3 tedni,
mamica je vendar živa, bori se z boleznijo in v Tedniku si že lahko nakazal denar zanjo in za otroke.
Lejte, darujte če želite, ali pa ne.
Ne zdi se mi moralno, da se razgljablja o nečemu, kjer so povezani nič krivi otroci!
Ne bi želela, da se razvije debata kda je kdo umrl kdaj ni,…., vsak je toliko sposoben, da preveri vse podatke sam, preden daruje denar (ali materijo) iz lastnega žepa.
Če bo še kakšno negodovanje, bom zaklenila temo!
In mi pišite potem na ZS!
p.s. kdor pa izkorišča stanje revščine in se s tem še okorišča, pa verjemite mi, da tak človek ni srečen in bo vedno izkoriščal. Če ne na tem forumu, pa kje drugje… ampak sreča ga vseeno s takšnim načinom, ne bo našla!
Pozdravljene!
Čisto sem razočarana nad komentarji………zdnjič pišem na tem forumu.
1.PROSILA SEM ZA MATERIJALNO POMOČ IN NE DENARNO
2.MOJA PRIJATELJICA JE UMRLA 31.01.2010
3.VEČ POMOČI SEM DOBILA PRI SOSEDIH IN PRIJATELJIH, KAKOR NA TEM FORUMU, ZANIMA VAS VSE…..POMAGATI PA NE…..NA KRAJ PAMETI MI NI PRIŠLO DA BI SE OKORISTILA….TUDI SAMA IMAM TRI OTROKE….IN SE ZAVEDAM DA TAKA USODA JUTRI LAHKO DOLETI MENE,TEBE IN VSE DRUGE……HVALA LEPA VSEM…..NAŽALOST VEČ KOT KOMENTAR NISTE BILE SPOSOBNE NAPISAT.
INES TEBE PA JUTRI POKLIČEM, DRUGAČE OTROCI SO ŠE KAR UREDU, POGREŠAJO SVOJO MAMICO, KI JIH JE KLJUB NEZNOSNI BOLEČINI DO ZADNJEGA DRŽALA ZA ROKO IN ZA NJIH SKRBELA. TI BOM PA DALA TUDI ŠT. OD NJENE MAME
vSEM SKUPAJ PA ŽELIM LEPO, POLNO IN ZDRAVO ŽIVLJENJE…..ŽELIM VAM DA BOSTE IMELE MOŽNOST GLEDAT SVOJE OTROKE KAKO RASTEJO, JIH POTOLAŽITI KO JIM JE HUDO……:(((((((((
aisha 2010
a si dobila moje sporočilo, ki sem ti ga poslala na mail?
aisha2010 Pozdrav!
Upam, da mojega komentarja niste napačno razumeli; hotela sem povedati dvoje: da se ne napada situacij, ki jih ne poznajo ljudje ali mislijo, da jih poznajo, skratka, da se forum ne bi razvil v sistem trenj, kjer se samo razvija skoraj destruktivna komunikacija, rešitev pa ni!
Želim, da kdor lahko pomaga, naj pomaga, kdor pa ne more, pač ne more, ne želim pa sodb!!! In obtožb!!! Kaj se je zares zgodilo in kaj ne, se tukaj ne tem forumu ne bo razpravljalo; za to imamo druge institucije!!!!
In z zadnjim sporočilom pod “p.s.” ni letelo na vas, da izkoriščate revščine, temveč na ljudi, ki se tudi najdejo, da izkoriščajo revščino in da takim ni in ne bo dobro v življenju! Žal je veliko prevar, goljufij, izkoriščanja, in po drugi strani sodb, obtožb, kritiziranja, skratka z eno besedo: ogledovanje tujih pragov je postal olimpijski šport, lastnega pragu pa že izumrtje!
Aisha2010…. želela bi, da še pišete na forum, kajti jaz osebno se trudim, da bi forum bil prostor kjer se sodeluje med sabo tako, da se pomaga in razvija konstruktivna debata, akcija za rešitve, ipd.
S spoštovanjem!
Tina!
Jezna sem na vse ljudi, ki se imajo čas ukvarjati s tem kdaj je mama umrla itd…..
če ne mislijo pomagat, naj ne obsojajo.
Edina Ines, ki se je oglasila in ponudila pomoč.
Jaz sem Silvano(pokojno mamico) poznala osebno-nekaj časa je strigla mene in moje otroke-bila je zelo skrbna in pozorna mamica.Pripravljena sem pomagati z oblačili,igračami,……..izključno za njene otroke,saj tudi očeta osebno poznam in mu ŽAL ne zaupam.Kakšen oče zapusti tri otroke v oskrbo bolani mamici? 🙁
ČAKAJ, tednik je bil predvajan pred cca 3 tedni,
mamica je vendar živa, bori se z boleznijo in v Tedniku si že lahko nakazal denar zanjo in za otroke.[/quote]
Moderatorka Tina, kljub temu, da si zaklenili temo, te lepo prosim, če tale moj post vseeno objaviš, ker bi se rada OPRAVIČILA.
Opravičila bi se rada, ker resnično nisem imela namena, da bi moj post zvenel tako, kot da želim razpravljati o tem ali je mami umrla ali ne.
Samo spomnila sem se prispevka na tv in nisem vedela, da je medtem že umrla.
IN ZELO MI JE ŽAL, DA SE JE TO ZGODILO.
In želim pomagat otrokom.
Aisha2010, tvoj nick si bom zapomnila in ti pisala na zs.
Ne obupaj nad nami.
Res da je na tem forumu veliko “modruje” in sprašuje, a ne vedno s slabmi namenom in vedno se najde par ljudi, ki so zares pripravljeni pomagat, zato tvoj post ni bil zaman.
Lep pozdrav vsem!
Forum je zaprt za komentiranje.