Najdi forum

Tudi sama sem bila žrtev spolnega nasilja. Moja zloraba sega globoko v otroška leta..pri 5 letih sem doživela nekaj, kar me navdaja z gnusom, žalostjo, jezo in razočaranjem. Rada bi našla sorodno dušo, nekoga, ki se ravno tako počuti zaznamovanega…pomagajmo si!!!!

Živjo liyanna!

Na žalost moram reči, da sem tudi sama ena izmed prevelike skupine ljudi, ki jih je dogodek v otroštvu zaznamoval do konca življenja…

Jaz ti želim pomagati,in to lahko edino tako,da ti povem kako te razumem!
zgodnje otroštvo,puberteta je potekala drugače, od sovrstnikov,kajne? Vse je šlo narobe,nič prav? Šele v zrelih letih spoznamo, kaj nama je odvzeto.
Liyanna,ne morem ti reči-ne obupati,potrudi se premagati vsa negativna,zelo boleča čustva..zaznamujejo nas,ja..Ampak mene tolaži misel,da jaz nisem nikomur storila hudega..jaz sem močna, jaz sem dobra oseba,jaz sem Viktorija..ne žrtev. Zmagovalka! Bodi to tudi TI!!! LP

To so najhujši zločinci!! Dekleta, pomagajte tistim otrokom, ki danes živijo tista otroška leta v katerih ste ve bile zaznamovane za celo življenje. Povejte, kako ste sporočale, da se vam je nekaj zgodilo in teh vaših sporočil ni nihče razumel. Pomagajte staršem, da se naučijo razumet ta “jezik” in nedolžnim otročičkom lahko pomagajo, barabe pokvarjene pa kaznujejo.

Tudi sama sem bila žrtev nasilja v otroški dobi.Prav dobro te razumem,liyanna in njej podobni.Smo zaznamovani,prikrajšani za celo življenje.

Živeti moramo s to izkušnjo,se spopadati z njo v vsakdanjem življenju in s svojimi stiskami,ki jih imamo.

Če kdo želi se pogovorit o tem sem na voljo!

lp Maja

mamiMaja, če bi opisala, kako so se dogodki odvijali, kako si opozarjala okolico-s kakšnimi znaki, bi lahko pomagala prepoznati oz. preprečiti zlorabo kakšnega otroka. Lahko tudi opišeš kako se je ta pedofil obnašal do tvojih staršev in okolice. Skratka, na kaj naj bomo starši pozorni.

lp

sama sem preživela spolno nasilje s srani družinskega prijatelja pri 12 letih. pri 15 me je sovaščan posilil, s hčero sva se pred dvemi leti (stara je bila 12 let) srečali s spolno zlorabo v družini z babičine strani.

o vsem tem pišem na svojem blogu jasno in glasno ter brez olepševanja. o tem se mora govorit, čimveč, čimpodrobneje, da se ve, da se uvidi, da se to dogaja tukaj in zdaj, da niso nevarni tujci ampak tisti, s katerimi živimo. vseprevečkrat.
zelo vesela sem, ko bi kdo od mojih bralcev kdaj pošlje svojo izkušnjo, ki jo sevedy objavim in je še en kamenček več. in kar je pomembno nastopam z imenom in priimkom, zato so moje izkušnje še toliko bolj … boleče? neverjetne? če katero zanima tovrstno objavljanje nam mi sporoči na mail [email protected]

Bom opisala svojo zgodbo,napisala bom svoj post.

lp Maja

New Report

Close