POLYCAL
Pozdravljeni!
Mojemu 17 meseščniku so predpisali Polycal,da povečamo vnos kalorij,saj poje premalo in tudi redi se premalo.
Zanimajo me stranski učinki,saj je danes imel bolj redko blato in mislim,da je od tega.
Prosim za vaše mnenje.
Hvala in lep pozdrav.
Predpisali smo mi ga na pediatrični kliniki za mojega sina.To so ogljikovi hidrati v prahu.Je pa samo v medicinske namene.Zanimalo me je samo,če ima lahko prebavne težave in sem sama ugotovila,da so lahko od tega,čeprav na škatli nič ne piše,odkar mu ga ne dajem več ni več prebavnih težav.
Hvala vseeno.
lp
Spoštovana gospa Silva!
Začudena sem nad tem, ker tega zdravila nisem našla ne v Bazi podatkov o zdravilih, niti v Registru zdravil, ki se izdajajo brez recepta. Verjetno gre za dodatek k hrani, teh informacij pa nimam.
Možno je, da so prebavne težave nastale zaradi jemanja tega izdelka. Tudi pri zdravilih je to pogost neželen učinek. Kljub vsemu pa bi Vam svetovala, da o tem seznanite zdravnika.
Oprostite mi, ker sem bila prej tako “kratka”. Pregleda nad dodatki hrani nimam, osredotočila sem se pa na zdravilo. Ker ga nisem nikjer odkrila, sem pač podvomila…
Vašemu otroku želim vse dobro. O težavah obvestite zdravnika, morda se bo odločil za primernejši ukrep.
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.