Najdi forum

polulan jogi

Na pomoč! Mali je bil že tri mesece ponoči brez pleničk, zdaj pa je v enem tednu trikrat zmočil posteljo!
Kaj naredite s polulanim jogijem? kako ga očistite?
To tako smrdi!!!
Ali ga je že katera oprala z vapo in pustila na soncu? Se bojim, da bi se predolgo sušil…
Hvala za pomoč!

Zala

pri nas smo predno se je to zgodilo dali pod rjuho zaščitno “folijo” – bombažna zgoraj, da ne greje spodaj je pa najlon da ne gre na jogi. sem kupila v leclercu.

mogoče poskusi z vanishom, ki je tudi za tepihe. ampak raje še prej kje preveri.

Z vodnim sesalcem bi mogoče lahko napadla madež, za finiš pa še globinsko krtačo uporabila…

Mi smo polulani fajn očistili smradu, da sem na flek potresla otroški puder in dala na sonce.

mislim da je treba tu tud mal logike uporabljat…..normalno je da se platno da pod rjuhco !!!!!!!

lp pa brez zamere

Lepo se očisti z vodnim sesalcem. (po nekaterih mestih imaš celo izposojevalnice sesalcev). Zraven je tudi tekočina za čiščenje oblazinjenih stvari, tako da gre vse ven.

Vapo?? Ja, je možno, samo da s curkom ne poškoduješ tkanine. Potem malo popivnaj z brisačo in na sonce. Saj tako žge, da bo v enem popoldnevu suho.

Lp, Ela S

aqa, samo v vednost – zaščitna folija je z ene strani bombažna z druge pa je najlon, tako da je ssonček najbrž mislila to varianto obračanja. Vidiš, tudi ti nisi najbolj pametna.

ZZ predlagam ti globinski sesalec. Jaz sem si ga sposodla, ko mi je starejši sin pobruhal avto in potem res ni več smrdelo, še prej sem malo podrgnila z venišem.

veka…brez zamere sam zdejle si pa mal u temo brcnila….moj odgovor ni bil namenjen ssončku saj je naredila logično stvar….če se otrok odvaja od plenic normalno da se bo ponoči še kdaj polulal in normalno da se jogi zaščiti …..
kje pa si ti mojo repliko nanjo najdla mi pa tud ni jasno

lp

če si se samo zmotila in hotela kaj drugega napisati se ti oproščam…če pa ne je pa mal smešno tole

Ne mal, čist sem u temo brcnila. Sem šla še enkrat brat…
Res se ti iskreno opravičujem.
Brez zamere in lp

New Report

Close