Od 12-15 dag, kakor se mi odreže kos. Montignac ne omejuje količine kruha za zajtrk. Lahko poješ tudi dva kosa, če hočeš. Važno je le to, da je to SAMO za zajtrk, pa nobenega mastnega namaza. Raje marmelado brez sladkorja (ne manj sladko-100% delež sadja mora biti) ali kako pusto skuto, lahko pa tudi kako zelenjavo.
LP!
Prav nič ni narobe. Nikoli ne smeš biti lačna. To je pravzaprav eno od zelo važnih pravil. Sama sem čutila tisto “ta pravo kruljenje” v času od septembra, samo enkrat, pa še takrat zato, ker sem šla dat kri in sem morala biti zjutraj na tešče, tako da je odpadla kavica in zajtrk in sem jedla šele ob devetih.
Še zdaj ne morem verjeti, da do Montija, celo življenje nisem do pol desetih dala v usta drugega, kot kavo. Zdaj pa čas zajtrka že premikam nazaj in verjamem, da ko bom doma, da bom zajtrkovala že ob sedmih.
LP!
Tudi meni se dogaja, da sem zjutraj tako lačna, da tudi kave ne morem popiti, preden ne dam nekaj v usta. Zadnje čase je to sadje. Po kavi pa pride ta pravi zajtrk.
Sem pa jaz dolga leta živela celo brez zajtrka, češ da se ne bom zredila. No, zdaj pa imam. Res je treba jest, če hočeš shujšat. Saj se mogoče marsikomu čudno sliši, a to je resnica.
lp