polni nakupovalni vozički v trgovinah: otroci in psi :-)
Zakaj je njen odgovorp oden od podna? To je verjento vprašanje, ekr psotavljate totalno neverjetna vprašanja. Bi šač pna rešila psa. Za ene so vsa živa bitja enako vredna, zame tudi. Nehajte z takimi koga bi prej rešili. Pa mi ti povej koga bi rešila sina ali hčerko? Mamo ali očeta…..?
Imam rada živali, zelo jih imam rada in me ne motijo nikjer. Zame je moj pes družinski član in tako vedno bo.
Če bi dober prebrala, bi opazila, da moj odgovor ne leti nate.
Bolne so tiste, ki bi prej psa rešile, kot pa kakšnega otroka. Bolne so tudi tiste, ki pse enačijo z otroki in ostalimi družinskimi člani… no, tud to je mogoče, ker ne najdejo deca, ki bi vzel tako bolno žensko za ženo, pa pač tud sexajo s svojimi cucki ali pa pustijo lizat svojo tamalo tem cuckom 🙂
v takem primeru je to le izkoriščanje živali ,v takem primeru je žival kot antidepresiv in ker so nekateri kao hudi borci za živali,jih naj nehajo izkoriščat v zdravilne namene,ampak jim naj puste pasja živlenja-tu pa se vsa dobrodelnost konča,vidiš razliko med psom in človekom,pes ljubi brezpogojno,človek vedno pogojno pa makar žival(antidepresiv in lutko za oblačenje in manekena za razkazovanje po raznih tekomovanjih) če je treba.
Res smo bedni u nulo!
In za vsem leporečenjem o ljubezni do živali stoji le sebičnost in nič drugega!