Najdi forum

poljubil je drugo punco…..

zanima me vase mnenje. s partnerjem sva skupaj skoraj pet let, tudi ziviva skupaj. mi pa je priznal da je poljubil drugo punco, ko je bil pijan, samo je zatrjeval da je je bil to le en hiter poljub, nic dotikanja z jeziki ali kaj takega, in da jo je potem odrinil od sebe, ko se je zavedal kaj dela. Je pa plesal s to punco na bozicni vecer, ko so bili se drugi prijatelji in prijateljice okrog njega in je dejal, da so se vsi poljubljali. To pa ni zadovoljiv izgovor ali ne? Jaz sem tisti vecer bila z mojo druzino.
no, s to punco sta tudi prijatelja in delasta skupaj, pa tudi priznal mi je da, da je on njej vsec, baje da mu je to enkrat priznala. Se moram se bolj natancno pogovoriti z njim o tem.
on mi zatrjuje, da ne cuti nic do nje, da samo mene ljubi, in da se hoce porociti z mano.

Kaj pa vi mislite? mislite da je to ful narobe kar je naredil? ali bi mogla skrbeti zaradi tega? kaj pa za prihodnost? me bo vedno skrbelo, kako se bo obnasal ko bo bil pijan in jaz ne bom zraven njega? in poleg tega da ta punca dela skupaj z njim? me bo vedno skrbelo, kako se vrti okrog njega in ga poskusa osvojiti. ne vem kaj bi morala narediti

Če želiš lahko skrbiš kaj bo celo življenje, lahko se opremenjuješ, lahko razmišljaš in vedno bolj te bo razjedalo. Kako ji je dal poljub je popolnoma brezveze, bistvo je kaj je želel s tem. KAj je večje opravičilo, da da je dal eni punci poljub ali to, da je bil pijan. Ker pijanost mu opravičiš, ampak ta razlog je bil, da se ni zavedal kaj počne, no šele potem ko je to že storil. recimo, da ni bil fejst pijan, kaj pa če bo, kaj bo pa potem naredil? In ti se obremenjuješ z enim poljubom. Top je tako, kot če bi tako zavzeto iskala drevo, da en vidiš gozda. Vsak ima dobre in slabe lastnosti, vendar je vedno bistvo celota, kaj lahko sprejmeš in česa ne moreš. Tudi skupno življenje ima dobre in slabe trenutke, vendar je terba prav vse sprejeti. VSe je v vesti do samega sebe in samospoštovanja. Kaj pa to pomeni zate, pa moraš samoa ugotoviti.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Alkohol je le izgovor, ne nasedaj.

meni se pa zdi, da ni problem v tistem poljubu. Vi2 se pogovarjata o poroki, torej je med vama resno. Ali se poročiti, pa ni odvisno od tega, ali se je on poljubljal s tisto punco ali ima kaj več z njo. To se bo prej ali slej izkazalo. Bolj me skrbi dejstvo, da imata že sedaj tako različne vrednote, tako različno pojmovanje praznovanja praznikov, pa me zanima, če boš zmožna to razliko sprejemati vse življenje.
Tebi nekdo ali nekaj pomeni več kot njemu, zato si praznovala božič v krogu svoje družine. On očitno ni niti podobno vzgojen in je šel tisti dan s svojo družbo plesat in pijančevat. Za vse, kar je počel, je odgovoren sam, ti ga nimaš niti pravice kontrolirati, le poveš mu lahko, da te je prizadelo to, da ga je zaneslo in da se počutiš prevarana. Da če želi iti v zakon s teboj, se bo moral začeti tudi kontrolirati pri stikih z drugimi dekleti, ker tebe to moti, kljub temu da ti zagotavlja da te ima rad. Res je verjetno da te ima rad, ne vem pa, koliko te spoštuje.

Mislim, da s takim obnašanjem ni še zrel, za pogovore o poroki….tudi čez 5 let ne! Zgleda, da ima še preveč skušnjav in je še v obdobju, ko misli, da bo kaj zamudil, če se ne bo zabaval s svojo družbo. Dokler je nekomu, biti v vezi z nekom….odpovedovanje nečemu, potem še ni zrel za zakon!!
Fant te mora začeti bolj spoštovati in potem te bo tudi ljubil bolj, kar pomeni, da mu bo v tvoji družbi najlepše in bosta tudi žurala lahko tako, da bo obema zabavno in da ne boš ti tuhtala, ali mu gre zaupati, če ni tebe zdraven!!
S takimi dvomi na začetku se jaz osebno nebi upala vsstopati v neko trajno zvezo!

Dr. Rugelj ima dober nasvet za taka dekleta!! Ne se pustiti oploditi!! 🙂 Drugo vse lahko še rešiš brez posledic…ko pa so otroci, je vse drugače, težje…

Ko je človek vinjen počne stvari, ki si jih želi in si trezen ne upa.

LP Žan

Timoras ama sebi določit kaj je tvoja meja varanja in kaj je tvoja meja tolerance do njega… seveda se morata se pogovoriti… dosti je ze to, da ti je povedal – lahko bi skrival, ti pa ne bi zvedela, amapk ga je očitno pekla vest… … vsaj nekaj. pač povej mu, da si bo moral tvoje zaupanje nekako nazaj pridobit in da bo to en čas trajalo.

Če je veza drugače lepa in trdna se ujemata in ne kregata pač probaj.ž

Zapomni si pa nekaj takšnih žensk je dosti in so vse p.r.a.s.i.c.e. ker jim je to delat v veselje.

********************************************* We all know that cats rule the world!

Pravilno razmišljaš Jamiena ! En poljub res ni katastrofa, gre pa zato, da se fant ne more kotrolirati, če je malo okajen. To pa je lahko v življenju velik problem. Ker veselih družb in pijače je v življenju veliko in tvoj fant bi bil stalna tarča pohotnih žensk. Mogoče je čas za razmislek o prihodnosti.
Osebno sem bolj naklonjena moškim, ki vedo kaj delajo in se ne izgovarjajo na pijačo in na druge ljudi.

Čist tko, iz izkušenj…
Se mi je zgodilo podobno pred leti, čeprav sem svojo punco imel res neizmerno rad, pa sem se enkrat poljubil s sošolko, sicer tudi svojo bivšo deklino, ki me je še vedno nekako telesno privlačila, a z njo ne bi nikoli bil. Ko pa smo malo popili in plesali, pa se mi je to zgodilo. Še danes me zapeče vest, da sem si to dovolil, čeprav tudi s punco po 8 letih nisva več skupaj…

Vzrok za to dejanje sem našel predvsem v svoji takratni nezrelosti, mladosti in neizkušenosti v zvezi, ker v mladosti pač ne znaš razčistevat problemov v odnosu, potem pa narediš kako tako neumnost, saj nisi prepričan v zvezo…

Fant te ima morda res rad, vendar še ni zrel za resen odnos oz. zvezo, verjemi… Mora izkusit več zvez, da bo spoznal, kaj je tisto pravo…

sem se kar zamislila nad tem kar si rekel. Jaz nimam pojma kako se ljudje obnasajo ko so pijani, sama ne pijem, pa tudi dosti fantov nisem imela v mojem zivljenjul. tako da zdaj me kar malo skrbi.
Moj partner mi je rekel, da se zdaj te zenske izogiba, no vsaj ne nacne pogovora z njo in podobno,… no da ima razdaljo, tako mi je dejal (ceprav delata na istem kraju in sta bila prijatelja pred tem).
Zdi se mi, da se res trudi, in da res hoce ostati z mano in noce da bi mu ena druga zenska unicila dolgoletno zvezo. Ceprav mislim, da ga telesno privlaci, a ne cuti nic do nje, vsaj tako je rekel. Jaz mu pomenim seveda vec. Saj ona tudi ni tista ki jo on hoce porociti… in tako naprej.

Malo me skrbi ce je to res, da clovek pocne stvari, ki si jih zeli ko je vinjen.

lp

Ne skrbi, zaradi tega poljuba gotovo ne. V žvljenju pa lahko pride veliko stvari, tudi med tistimi, ki si ne dajejo poljubov. Torej pozabi in živi srečno, mislim, da imaš dobrega fanta.

Jamiena!
Dobro. Očitno si se odločila (ker ga imaš rada), da mu odpustiš čeprav te gloda.

Če si mu že odpustila bodi močna in mu resno pokaži ( z dejanji) in mu povej, da je to zadnjič in da mu naslednjič ne oprostiš, če bo tudi nezavesten in ga bo dekle poljubilo…..

Naj zveni resno, ker ti ga bo drugače še kar naprej kronal, če bo videl, da si mu zlahka nasedla.

Želim ti, da se ti zadeva zapelje tako kot si najbolj želiš. Pa veliko uspeha.

Naj ti samo še to povem – Alkohol ni opravičilo. Kot sem ti že dejala – v vinjenosti si upaš narediti kar te je ponavadi strah in si želiš.

LP Žan

Če še nista poročena se le boj ali se ga ti napij .
Ko se je fant z pijano punco polubljal sta se gotovo marsi kaj drugega počenala .
Naj preje ga prosi če bi te poljubil na usnice .
Vendar ko bo zopet pijanj da nebo kaj druga delav z punco .

Čimprej stran

Sodelavca, všeč sta si, več kot očitno ne zna reči ne…

Ziher ne bo šlo nikdar nič narobe, tudi ti ne boš imela v prihodnje nobenih neprijetnih občutkov, ko bo službena zabava ipd.

Zamenja naj službo, ali pa ti njega, če hočeš imet mir. žal

New Report

Close