Najdi forum

Kaj menite o nasih policistih?

Poden! Samo gledajo, kje bi te lahko zajebali in ti kaj zaračunali. Drugo jim pa ni mar.

O njih se pa ne splača izgubljati besed. Najbrž si že slišala, da vicev o policajih ni in tudi zakaj kih ni.

Kaj menite o naši državi? Kaj menite o sebi?

Ali tudi nasi zdravniki gledajo, kje bi katerega dobili v svojo privatno ambulanto?

Ali tudi vi hodite cez prehod za pesce pri rdeci luci?

Ali cerkev gleda, kako bi najbol nategn*la vernike?

Politiki? Ali nam lazejo, ko nam gledajo v oci?

UUUUhhhh, kaksne dobre policiste imamo 😉 .

maestro.

Jaz imam o policajih dobro mnenje. Opravljajo nehvaležno delo, za slabo plačo in vedno so na udaru (krivi, ali ne).

Kot vidim zadnje case v 24ur in v raznih dnevnikih kaj se dogaja, nimam nic dobrega o njih za povedati.
Vsi pa sovrazimo tiste, ki merijo z radarjem:)

Če so “mulci” tko k jest… je bed…. če je pa kak načelnik k je krof pa si naizi jemle… je pa cool….

Spider zbudi se. A se samo zajebavaš?

Hmmm.. strinjam se s Spiderjem… jp, zalostno, da ljudje vidimo samo njihove kikse, dobrih del pa ne 😉
Kar se pa radarjev tice, sem pa pri mobilnem radarju dozivela tudi, da mi je izpisal POLICIJA VOZITE PREVIDNO… tudi to nekaj velja. Ne recem pa, da me se niso ustavili na radar… ampak, ej omejitev je omejitev, ce sem jo prekoracila, je moja krivda, ne pa policistova, ki samo opravlja svoje delo… 😉

OJLA!

Jaz bi pa takole rekla.Vsi imate po svoje prav. Ampak na žalost padejo potem vsi polisiti v en koš, glede na predstavitev medijev, ki jih prikažejo kot krut in negativen objekt.
Res pa je, da velikokrat krivimo policiste za naše prekrške, kar pa vsi vemo, da ni tako. Obstajajo slabi in dobri policisti. Še dobro, da se ostali policisti, ki niso v prometu ukvarjajo z današnjo drhaljo ( saj veste katera vrsta prestopnikov je to ) in jih poskušajo spraviti v red, kar pa še zdaleč ne uspe.
Mislim,da se marsikateri od vas še ni pogovarjal s kašnim solgoletnim policistim in da bi vam malo predstavil svoje delo.
Lahko mi verjamete, da še zdaleč ni to kar vidite in slišite je še veliko več in lahko vam rečem, da jim ni lahko.

policaji taki kod po večini evropskih držav. itak pa da bojo za svojo rit poskrbel. vi nebi?

Čez 200 jurjev za nekoga z srednjo šole ni slaba plača. Denimo gasilci imajo več kot pol manj, delo pa bolj zahtevno. Poleg tega imajo bonificirano delovno dobo, kar pomeni da gredo lahko precej prej v penzijo kot vsi ostali. Ena znanka je stara 45 let in je že v penziji. Meni v vseh letih niso storili še nič dobrega, vedno so se samo trudili, kako bi me zajebali in mi pobrali denar, da bi kakšnega kriminalca zašili, jim pa redko uspe, pravzaprav največje ribe kar pri miru pustijo.

V Kranju so prejšnji teden eno cesto spremenili v enesmerno. Komunalci še znakov niso do konca postavili, policaji so pa že veselo kasirali tistim, ko so navajeni že leta vozit tam. Da bi postavili še znak, da so označbe spremenjene pa raje niso, saj se jim bolj splača kasirat.

Policaji gledajo samo na zaslužek in to pridobljen na najlažji način. Se postavijo z radarjem par metrov za oznako za omejitev. In ker je njihova glavna naloga pobiranja denarja od voznikov, za varnost v prometu jim pa ni mar, še ni pričakovati izboljšanja prometne varnosti.
Pa tudi, če te bodo ukradli, nikar ne pričakuj, da se bodo kaj potrudili pri iskanju storilca.
Še posebno mlajši mislijo, da s tem ko so oblekli uniformo, lahko delajo kar hočejo. Kot kavbojci. Poden pa taka policija.

Ponižno izjavljam, da nikogar ne sovražim.

Eh ja, upam da tudi drugace ne jemljes vsega dobesedno:) Drugi so me po moje razumeli, da sem govorila o radarskih kaznih in podobno:)
lep preostanek dneva ti zelim!

Dokler bojo ljudje mislili, da so predvsem policisti odgovorni za prometno varnost, se prometna varnost res ne bo popravila. Najbolje rečt, da so za vse krivi policisti pa še naprej divjat po cestah.

Ja, Megaboy, v precejšnji meri se strinjam s tabo.
Jaz osebno sicer kakšnih negativnih izkušenj s policisti nimam, mi gre pa nekaj blazno na živce. Navadnega poštenega državljana bodo (oprostite izrazu) j….. , ker je prečkal prazno cesto izven prehoda za pešce. Medtem ko se dilerčki mirno sprehajajo po mestu, zahajajo v vsem znane lokale, itd. Pa nikome ništa! Pa verjetno ni tako samo v našem mestu. Torej, zakaj se to dogaja…. verjetno imajo od njih določene koristi (moje mišljenje). Tako tudi ni treba ugibati, zakaj ta velike ribe uživajo v mirnem in brezskrbnem življenju…

Se pa med policisti najdejo tudi fejst fantje, moram priznat, da še celo enega takega poznam. Ga je kar škoda za policijo.

Če ti nimaš negativnih izkušenj, jih imam pa jaz toliko več. Sem tudi že enkrat plačal kazen, ker sem prečkal cesto mimo prehoda za pešce. (poleg mnogo ostalih kazni za nepomembne prekrške). Pa že obremenilne dokaze so mi enkrat skušali podtaknit, da bi me lahko na osnovi teh dokazov kaznovali. V Kranju se dilerčki ne sprehajajo samo po cesti, ampak še streljajo s pištolami naokoli (kakšnih 30m daleč od policijske postaje), pa nikome ništa. Tudi jaz mislim, da imajo od tega policaji ali pa šefi kakšne koristi, drugače si ne morem razlagati takšno stanje kakor je.

Glede na to,da imam nekaj znancev policajev…vseeno nimam dobrega mnenja…sploh pa glede tistih vizitk,ki jih “talajo” svojim prijateljem.Tako se lahko vozijo vsi pijani okoli…drugače pa od teh nekaj,je le eden normalen.Drugi so preveč napihnjeni.Imam izkušnje,ko je moj bivši napihal 1.18 promila,pa ga je g.policaj na račun vizitke spustil…GROZA!!!
Pa saj niso vsi takšni,samo enih par jih je tu v štajerski prestolnici!!!

POLICIJA JE ZAKON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEM NA STRANI ZAKONA………. LP moris

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close