Najdi forum

policijska prijava preko interneta

Samo bojim se, da se tud dealerjem ni nič zgodilo hehe.

Jaz sem gledala, kako so pred blokom policisti obstopili mladenica (ki se ga spominjam iz mladih dni, neki luzer) in je ven dajal razne zavitke. Potem so popisovali papirje, tako petnajst minut, gotovo je slo za prijavo sodniku za prekrske. In ga izpustili. Prej nikoli nisem bila pozorna nanj, zdaj pa sem. In ga velikokrat vidim, kako se vrti tod okoli.

Ocitno brez prevelikega strahu, ce za dilanje ne gres sedet.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Glede na primer, ki sem ga zgoraj opisal, sklepam, da bo tudi ta dealer počasi poniknil.

Pa naj navedem še eno mojo prijavo preko interneta. Pri sosedih so “ta mladi” resnično grdo ravnali s svojo ostarelo mamo. Pisal sem na ustrezno socialno službo, kjer pa so ukrepali zelo hitro.

Sem človek, ki ne mara lumparij, predvsem pa ne prenesem trpljenja nedolžnih in krivic.

Pozdravljen postenjak,
najlepsa hvala za tvoje odgovore – zdaj sem se odlocila, da ga prijavim, vseeno anonimno – ne zato, ker nisem lepo vzgojena, kot meni mik – vendar zato, ker je omenjeni izredno agresiven in “podivjan” ter ne mislim vec prenasati tega showa, ki smo ga delezni vsak dan. Konec koncev imamo tudi mi pravico do urejenega in mirnega zivljenja in menim, da takih ljudi v blizini nasih otrok resnicno ne potrebujemo.
Se enkrat iskrena hvala in lep zacetek novega delovnega tedna.

Človek bi še verjel, pa vendar, če je tako agresiven in podivjan, kako to, da ga ni že kdo drug anonimno prijavilš? Pa ne, da si samo TI nestrpna, kar si kar dobro nakazala v gornjih dveh postih? Se mi zdi, da ti očitno manjka sproščenosti.

Dragi mik,

samo se smejati se moram tvojim postom, res imas globoke 🙂 🙂 🙂

Kdo bi si mislil, da med nami obstajajo taki poznavalci ljudi? Po dveh mojih postih, ki si jih prebral – genialen si, resnicno… 🙂

Saj bi bil tiho, pa ne morem, ker šinfaš kar povprek, če ti nekdo napiše resnico. Na spodnjem linku si oglej kako naredijo pošteni prijavitelji:

http://med.over.net/forum5/read.php?151,4182926,4183086#msg-4183086

Kr eden, lol, res lol… Kako hudicevo vam mora biti dolgocas, da ste se zdaj spravili name, samo svoje mnenje sem napisala in ze “simfam” kar povprek. Mogoce bi vidva z mikom lahko nadomestila Ruglja, ko sta ze taka poznavalca ljudi in psihologa?
In kdo tukaj ni posten – ker bom to naredila anonimno, potem nisem postena? Ker me je strah za druzino nisem postena? Mar ni moja pravica, da zagotovim sebi in druzini mirno bivanje?
Ali pa si mogoce sam na strani takih ljudi in bi rad videl, da jih za svojo prijavo – zaradi ljubega miru – na koncu dobim po glavi jaz in ne tisti, ki nam onemogocajo mirno zivljenje?

Ves kaj, kar spljuvaj se name, bom prezivela. Ampak ste pa res vrocekrvni nekateri, pa tuja mnenja tudi bolj tezko sprejemate, kajne? LOL 🙂

Kr eden, lol, res lol… Kako hudicevo vam mora biti dolgocas, da ste se zdaj spravili name, samo svoje mnenje sem napisala in ze “simfam” kar povprek. Mogoce bi vidva z mikom lahko nadomestila Ruglja, ko sta ze taka poznavalca ljudi in psihologa?
In kdo tukaj ni posten – ker bom to naredila anonimno, potem nisem postena? Ker me je strah za druzino nisem postena? Mar ni moja pravica, da zagotovim sebi in druzini mirno bivanje?
Ali pa si mogoce sam na strani takih ljudi in bi rad videl, da jih za svojo prijavo – zaradi ljubega miru – na koncu dobim po glavi jaz in ne tisti, ki nam onemogocajo mirno zivljenje?

Ves kaj, kar spljuvaj se name, bom prezivela. Ampak ste pa res vrocekrvni nekateri, pa drugacna mnenja tudi bolj tezko sprejemate, kajne? LOL 🙂

Verjamem, da Rugelj res ne mara anonimnih izdajalcev. Sam pa nisem nikakršen psiholog, imam pa kar nekaj življenskih izkušenj z raznimi anonimnimi povzpetniki, ki so v stanju narediti vse da bi za sebe izvlekli razne ugodnosti.

Sem pa končal polemiko s tabo, saj boš sicer verjetno začela pošiljati po pet enakih odgovorov. Očitno misliš, da mi eden ne zaleže, ampak kar je, je.

Se strinjam z mikom in kr ednom. Anonimne prijave so podle, ker ko te nekdo prijavi na ta način, nimaš skoraj nobene možnosti, da izveš kdo je to bil in mu potem ne moreš vrniti milo za drago, kar pa res ni pravično. 🙂

Nisem mislil da je ravno treba vrniti milo za drago, vem pa da so anonimne prijave podle in večinoma lažne. Najmanj pa hinavske. Lažne prijave so kaznive, zato se nekateri raje skrivajo za anonimko, ovadenemu pa lahko kar lepo zagrenijo življenje.

Seveda, najbolj krivična je sama policija, ker na prvem mestu omogoča take anonimne prijave, ko pa je vsem kristalno jasno, da to počnejo le lažnivci in hinavci, kateri pa bi morali biti sami za zapahi za moralne zločine.

Catwomen,
ne oziraj se na zgornje komentarje in poskrbi, da se bodo stvari uredile. Že to, da obstaja anonimni policijski telefon pomeni, da imamo možnost in s tem vso pravico prijavljati lumparije. Jaz sem v svojih sporočilih, tako policiji kot socialni službi objektivno in pošteno napisal samo tisto kar sem videl in slišal, sami pa so s strokovnimi pristopi preverili moje navedbe oz. domneve in ustrezno ukrepali. Srečno!

New Report

Close